Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Χοιρινό σε μπουκίτσες καλό είναι να επιλέξουμε πανσέτα η λαιμό πολύχρωμες πιπεριές από μία στο κάθε χρώμα 1 κρεμμύδι ξερό 1 ποτήρι κρασί λευκό αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία, λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Χοιρινό σε μπουκίτσες καλό είναι να επιλέξουμε πανσέτα η λαιμό πολύχρωμες πιπεριές από μία στο κάθε χρώμα 1 κρεμμύδι ξερό 1 ποτήρι κρασί λευκό αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕξαιρετικό μαγειρευτό που συνοδεύεται με λεμονάκι, πιπεράκι και μπόλικο ψωμί για τις πατροπαράδοτες «βουτιές». Συνταγή : Αλέξανδρος Γιώτης Μερίδες :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια),[...]
Πηγή: gastronomos.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή[...]
Πηγή: cooklos.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην εβδομάδα που μας πέρασε, απόλαυσα, ελπίζω κι εσείς, μια καταπληκτική χορτόπιτα... κι επειδή μας περίσσεψαν κάποια χόρτα και λαχανικά τα έβαλα στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 500 γραμ χοιρινό κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 μπολ νερό μαζί με αλάτι και νιτρική σόδα 2 κ.σ λίπος χοιρινού λιωμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού πυκνό σιρόπι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ γνωστή παραδοσιακή συνταγή από τη δική μου "οπτική γωνία". Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό πανσέτα χοιρινή 2 κιλά σελινόριζες (ρίζες και σέλινα μαζί) 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι λαχανοντολμάδες αλλιώς! Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : 35 - 40 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 1 ώρα, μαγείρεμα 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη σάλτσα 5 πράσινα μήλα 1 στικ κανέλας 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. ζάχαρη Για την πανσέτα 500 γρ. πανσέτα χοιρινή χωρίς κόκαλο σε φέτες 1 εκ. 250 γρ. αλάτι χοντρό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com