Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 219 συνταγές
Μια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr200- 300 γρ. πανσέτες κομμένες ή ολόκληρη. 1 φλιτζάνι σόγια σος 2 κουτ. σούπας μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού σπόρος κόλιανδρου 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι μαγειρεύεις όταν θές να ευχαριστησείς μερακλήδες καλεσμένους. Τι χρειαζόμαστε: 1 ολόκληρο μπριζολίκι χοιρινό ή μια πανσέτα ολόκληρη (περίπου 2 κιλά) 11/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦαίνεται απλή αλλά είναι άπαιχτη! Θυμίζει γεύση friday's, applebee's, κάτι από αυτό που πάντα αναρωτιόμαστε πώς το κάνουν και είναι τέλειο και εμείς στο σπίτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλο πανσετα χοιρινη (ζητηστε να σας το ανοιξουν οπως στην φωτογραφια απο τον κρεοπωλη) 3 ραβδους γραβιερα 2-3 ραβδους ρεγκατο λιγες μακροστενες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 4 άτομα 500 γραμ χοιρινό κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 μπολ νερό μαζί με αλάτι και νιτρική σόδα 2 κ.σ λίπος χοιρινού λιωμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού πυκνό σιρόπι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΖουμερή Χοιρινή Τηγανιά...Ο πιο νόστιμος μεζές - Pan-fried pork Υλικά (Ingredients): -ελαιόλαδο (olive oil) -1 κρεμμύδι ( onion) -750γρ. χοιρινή πανσέτα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Μερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕυκολο και νοστιμο φαγητο Τι χρειαζόμαστε: 10 φέτες πανσέτα σε κομμάτια (αν θελετε προσθετε και κοτοπουλο και μοσχάρι) 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Υλικα για 6 ατομα : 500 gr παντσετες, 1200 gr πατατες, 3 μεγαλα κρεμμυδια, 6[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr800 γρ λαπα μοσχάρι 150 γρ λαιμός χοιρινό 50 γρ πανσετα 2 αβγά 1 μεγαλο κρεμμύδι μουσταρδα αλάτι, πιπέρι ρίγανη δυόσμος μαϊντανός 0.5 κούπα τσαγιού εβαπορε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr