Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Σας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια συνταγή ιδανική για γιορτινό τραπέζι! Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. ελάφι σπάλα 10 δαμάσκηνα ξερά κομμένα σε στη μέση 1 πακέτο κουκουνάρι 1 μήλο φούτζι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2-2,5 κιλά χοιρινή μπριζόλα ότι προτιμάτε: για πιο μαλακό προτιμήστε λαιμό, για πιο άπαχο κανονική μπριζόλα. Λέγοντας μονοκόμματη εννοώ να μην τις[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 πανσέτα χοιρινή περίπου 2 κιλά, ένα ενιαίο κομμάτι, μαζί με το δέρμα της 2 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξερό θυμάρι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4-5 κιλά) 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο θυμάρι φασκόμηλο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον 1 5 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.grΚαθημερινό και ταυτόχρονα γιορτινό. Νόστιμο αλλά και παρεξηγημένο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θέλουν ούτε να το δουν λόγω της ιδιαίτερης γεύσης και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΜια νόστιμη και μυρωδάτη συνταγή για να φτιάξουμε κάπως διαφορετικά το αρνάκι μας! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΑΛΜΙ · 1-1\2 κιλο αγριογουρουνο · 2 ποτηρια κοκκινο κρασι · 1 καροτο · 1 ποτηρι κονιακ · 1 κλαρακι σελινο · 2[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚαθημερινό και ταυτόχρονα γιορτινό. Νόστιμο αλλά και παρεξηγημένο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θέλουν ούτε να το δουν λόγω της ιδιαίτερης γεύσης και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grH Ζαμπία είχε μια πολύ κλασσική ελληνική συνταγή για το κουνελάκι στιφάδο, τις προηγούμενες μέρες. Την λιμπίστηκα είναι αλήθεια και της το έγραψα, αλλά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grυλικά ένας λαγός 1,5- 2κ. 750 γρ. κόκκινο κρασί 150 γρ. καλό ξύδι 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 2 μέτρια καρότα σε φέτες 1 κλωνάρι σέλινο δύο κλαράκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami{Για τη μαρινάδα} 1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι 2 κ.σ χοντρό αλάτι 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 ξύλο κανέλα 1 δαφνόφυλλο 4-5 κόκκους πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι το πρώτο μου ποστ με φαγητό και μάλιστα με νότα Γερμανικής και Βέλγικης κουζίνας. Το Kasseler είναι χοιρινό κρέας καπνιστό και πλέον μπορούμε πολύ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr