Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
300 γρ. χοιρινός κιμάς και 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 30 γρ. ρύζι γλασέ 50 γρ. γραβιέρα 2 ματσάκια λουΐζα Μερικά κρεμμύδια Λίγο κύμινο και λίγο θυμάρι 1 ξύσμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr31/7/14 Ντακάκια με τζατζίκι αβοκάντο και μοσχάρι. Ένα σνακ ή ένα κρύο ορεκτικό για κρασάκι στο μπαλκόνι. Ετοιμάζουμε το πρωτότυπο τζατζίκι μας λίγο νωρίτερα,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΝέα εβδομάδα, νέα διάθεση ...άλλωστε μην ξεχνάτε στο χέρι μας είναι να φτιάχνουμε την διάθεσή μας... γιατί εάν δεν το κάνουμε εμείς, μην περιμένετε από κανέναν[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟ φτωχός πρίγκηψ του καλοκαιριού σε μια ολιγοθερμιδική σαλάτα, ιδανική για να συνοδεύσει ψητά κρεατικά ή κεφτέδες. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο καλοκαίρι έφτασε και το άγχος για τα περιττά κιλά κορυφώνεται. Η δίαιτα που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να χάσετε έως και τέσσερα κιλά από την πρώτη κιόλας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα pesto με άρωμα Κρήτης! Όταν βιάζεσαι, δεν έχεις χρόνο ούτε διάθεση για πολλά μαγειρέματα , θέλεις κάτι ελαφρύ και νόστιμο, σχεδόν πάντα περνά από το μυαλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο κλασσικότερο των ελληνικών πιάτων γεμίζει με γεύση την Κυριακή μας και μαζεύει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο ωμό ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας αλλά πάντοτε πρέπει να καταναλώνουμε με μέτρο. Τώρα το καλοκαίρι το απολαμβάνουμε μέσα στην[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 μέτρια κρεμμύδια ή 1 μεγάλο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 μέτρια πράσσα σε ροδέλες βρασμένα για 8 λεπτά και στραγγισμένα 700 γρ. κιμά (μισό χοιρινό, μισό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grAυτή η χωριάτικη με την παράδοξη (λόγω κρόκου αυγού) βινεγκρέτ φέτας και τα κρεατοτυρένια κεφτεδάκια, που αρωματίζονται με τη λουίζα, είναι κάτι ανάμεσα σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠολλοί απο εμάς επιλέγουμε να νοικιάζουμε δωμάτια με κουζίνα στις διακοπές μας, ειδικά όσοι έχουμε μικρά παιδιά. Ξέρουμε να την εκμεταλλευόμαστε όμως; Τι θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτό το φαγητό το είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό αλλά όλο έπαιρνε αναβολές. Την ιδέα την έχω πάρει από το περιοδικό ΓΕΥΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑ του 2002, αλήθεια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχαμε την τιμή ως Bloggers να ξεναγηθούμε στην τεράστια και εντυπωσιακή κεντρική αποθήκη του ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα, όπου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά 1.5 φ. τσαγιού φακές 2 σκελίδες σκόρδο 2 παξιμάδια για ντάκο αλάτι λάδι πιπέρι κύμινο αλεύρι (όσο και αν χρειάζεται...) Σάλτσα... 1/2[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος 100 γρ. παξιμάδι ντάκος 3 σκ. σκόρδο 1 κ. γ. κύμινο, 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com