Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Και πάλι εδώ,πιστοί όπως πάντα στο ραντεβού μας. Με νέες ιδέες και συνταγές,με νέες προτάσεις. Γιατί εμείς στο ''Kalli's blog'' ακούμε με προσοχή τις ιδέες σας[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚάθε μαμά σκέφτεται καθημερινά «Τι να μαγειρέψω σήμερα για το παιδί μου;» Η σύγχρονη μητέρα έχει απομακρυνθεί από την κουζίνα όχι γιατί το θέλει κατά[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ χαρά που παίρνω όταν φίλοι μου λένε καλά λόγια, για κεράσματα που τους προσφέρω, είναι μεγάλη. Φαντάζομαι το ίδιο συναίσθημα εισπράτετε και σεις όλες και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτή στη φωτογραφία είναι μια μηχανή του κιμά νούμερο 5. Υπήρχαν κι άλλα νούμερα, αλλά αυτή ήταν η πιο συνηθισμένη. Έχει δουλέψει πολύ, όχι μόνο για να κόψει[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι! Μαζί σας για άλλη μια εβδομάδα, οργανώνοντας και ετοιμάζοντας το καθιερωμένο μενού μας. Όσο εμείς ετοιμαζόμαστε για τις[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΘα ομολογήσω ότι τη γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους να έχει ψητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Είστε όλοι καλά; Χαθήκαμε για λίγο διάστημα, λίγο ο καλός καιρός , που μας κρατούσε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού , λίγο κάτι[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα περίφημα καπνιστά ξυδάτα λουκάνικα της Κρήτης ! Λουκάνικα φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο). Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα νόστιμο, σπιτικό Kofta (από το Περσικό koftah , δηλαδή κιμάς) Kebab , που τόσο αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι και κάτι φαγητά που σχεδόν όλοι λατρεύουν - για να μη πω όλοι! Τα σουτζουκάκια είναι ένα από αυτά και εμείς στο σπίτι μας έχουμε συνταγή από τις παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 8-10 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 ½ - 4 κιλά περίπου Για τη γέμιση 100ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον 500 γρ. κιμάς[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr