Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά λουκάνικο: 1 κιλό μοσχαρίσιο λευκό κρασί: 1 ποτήρι φινόκιο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες σέλινο: 500 γρ. μόνο τα φύλλα πράσο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά λουκάνικα: 1 κιλό χοιρινά λευκό κρασί: 1 ποτήρι φινόκιο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες σέλινο: 1 κλωνάρι (μόνο τα φύλλα) πράσο: 1 κομμένο σε λεπτές[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ εξαιρετική μου φίλη Vita είχε την καλοσύνη να μου στείλει μερικά δωράκια, μεταξύ αυτών κι ένα σακουλάκι ξινόχοντρο. Όλα ήταν υπέροχα αλλά ο ξινόχοντρος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΤο Πάσχα δεν έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το κρέας ακόμα περιμένει στην κατάψυξή μας για να μαγειρευτεί! Βλέπετε, όπως όλοι σχεδόν, αγοράζουμε ολόκληρο το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο φαγητό από γάμπα μοσχαρίσια. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1 κιλο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤη daube την έμαθα πριν 3 χρόνια απο ένα άρθρο της Ντ. Κόχυλα στα Νέα. Διαβάζοντας για τα υλικά,όσο και για τον τρόπο μαγειρέματος,μμμ...γοητεύτηκα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr