Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 106 συνταγές
Με αυτή τη συνταγή είχα πειραματιστεί πριν από πολλά χρόνια και θυμάμαι ακόμα την πλούσια γεύση της. Το κρέας λιώνει στο στόμα, η κρέμα που το περιβάλλει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι αγαπημένες μας μακαρονάδες επιστρέφουν σήμερα με μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με κουνέλι! Πρόκειται για ένα φαγητό κατσαρόλας που συνδυάζει το κρασί,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grJust a few more days till Christmas and I'm still running around like a maniac to finish shopping, cooking and adjusting plans for the Holiday season...I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΆτε επιτέλους! έσιει τόσον τζιαρόν που θέλω να πάννισω την τζιαινούρκαν μας κουζίοναν δαμέ! Κόρουες, βουράτε ήρτα να τα σαγλομιλλέψω! Που λέτε... κάτι έπαθα με[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλοι μου! Με λιγότερη βροχερή τουλάχιστον:) Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό τραχανάς ξινός 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 400 γρ. παραφίλετο καθαρισμένο από ίνες 1 λάιμ (το ξύσμα) 1 τσίλι πιπεριά Κόλιανδρος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια το χοιρινό: Χοιρινό 500 γρ κομμένο σε κύβους 1 κουτάκι μπύρα Δαμάσκηνα αποξηραμένα 3 σκελίδες σκόρδο- λιωμένο με αλάτι Θυμάρι Άσπρο πιπέρι Σπόροι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο χοιρινό με τα δαμάσκηνα το είχαμε πρωτοφάει σε μια πολίτικη ταβέρνα. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό κι έτσι αποφασίσαμε να το αναπαράγουμε και στο σπίτι.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ αγαπημένη μας μακαρονάδα, σήμερα γίνεται με κεφτεδάκια! Κεφτεδάκια έχουμε φτιάξει σε διάφορες μορφές κατά καιρούς (βλ. εδώ και εδώ ), αλλά η συγκεκριμένη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ Ανάμεσα στις διάφορες σάλτσες που έφτιαξα φέτος το φθινόπωρο (και που δεν πρόλαβα να τις δημοσιεύσω όλες...) δοκίμασα και ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟΥ Τρώγεται και ως νηστίσιμο. Συστατικά: 250γρ κριθαράκι λίγο λάδι 2 κιλά χταπόδι κόκκινο κρασί 3 ντομάτες μπαχαρικά (μπαχάρι,[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 μπολ ρύζι Για το κόκκινο κάρυ 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο 1 λέμονγκρας ψιλοκομμένο 1 καλένκα 1 τουρμέρικ 1 καφίρ μόνο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό με Πατάτες και Καρότα Υλικά (4 άτομα) 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 700 γρ μοσχαράκι για κατσαρόλα κομμένα σε κομματάκια (νουά,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ λέξη "τας" είναι παλιά τούρκικη λέξη για την κατσαρόλα, δηλαδή "τας κεμπάπ"σημαίνει "κεμπάπ στην κατσαρόλα". Είναι το πρώτο[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 κιλό κιμά γαλοπούλας 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κεσεδάκι μανιτάρια ψιλοκομμένα 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας 1 κύβο κοτόπουλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι θα λέγατε αν από τα αγαπημένα σε όλους μας σουτζουκάκια , παραλείπαμε εντελώς το κρέας; Ακούγεται παράδοξο, αλλά πεντανόστιμα σουτζουκάκια γίνονται και με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτό το πιάτο, βοδινή ουρά με ατζέμ πιλάφι, αποτελεί μέλος της οικογένειας των «ταπεινών». Δεν έχομε μπριτζόλες με τις ζουμερές σάρκες, δεν έχομε[...]
Πηγή: bostanistas.gr1/2 κιλό ανάμεικτος κιμάς 50-50 2 κρεμμύδια τριμμένα ή περασμένα στο μουλτι 2 σκελίδες σκόρδο τριμμενα ψιλοκομμένο μαιντανό ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 1/2 φλ. φάβα (κίτρινη ή πράσινη, που είναι πιο μεγάλη και θέλει ένα 8ωρο μούλιασμα) 1 1/2 φλ. ψίχα ψωμιού (ή τριμμένο παξιμάδι) 2[...]
Πηγή: yumyum.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια συνταγή για εσένα που δυσκολεύεσαι να βάλεις σούβλα, αλλά και για εσένα που θέλεις να μειώσεις όσο περισσότερο μπορείς τις θερμίδες και τα λιπαρά του[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι φαγητό παραδοσιακό. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με κυριακάτικο τραπέζι, μεσημεριανό. Έχει κάτι απ' τα πάλαι ποτέ «πλούσια» εδέσματα[...]
Πηγή: bostanistas.gr