Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο καραμέλωμα των κρεμμυδιών έχει την δικιά του τεχνική! Δεν είναι κάτι δύσκολο, θέλει όμως την ώρα του και υπομονή, για να γίνει σωστά. Στο σπίτι μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr