Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Όσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάει και αυτή η εβδομάδα...έρχεται ένα υπέροχο διήμερο(ή και τριήμερο για πολλούς) ,η αργία της 28ης Οκτωβρίου με την παρέλαση και μια μεγάλη γιορτή...του[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥΛΙΚΑ Για το λαβράκι και τα λαχανικά 1 λαβράκι 2 πατάτες 6 σπαράγγια ½ κιλό σπανάκι 1 σκ. σκόρδο Βασιλικό 10 γρ. μαϊντανό 4 κ.σ. ελαιόλαδο 40 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τα λουκάνικα 220 γραμ. λαβράκι 400 γραμ. μπακαλιάρο 380 γραμ. Σολωμό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 30 γραμ. σχοινόπρασο 1 Λάιμ το ξύσμα του 10 γραμ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.gr