Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 04/10/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες σε πεντανόστιμη κρεμώδη σάλτσα Ένα πεντανόστιμο, πλήρες και χορταστικό[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (4-5) : 350 γρ. μακαρονάκι ή βίδες 500 γρ. χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 6 λεπτές φέτες προσούτο 1 μικρή χούφτα από φρέσκα φύλλα βασιλικού 1 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γρ. Βίδες (ζυμαρικά) 200 γραμ. Κατίκι Δομοκού 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 τεμάχιο ψαρονέφρι (300 γρ.) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.grΠρόκειται για μια μακαρονάδα με τηγανιά που όμως η γεύση της είναι απίστευτη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια 500γρ. χοιρινό σε μικρά κομματάκια 1 φλ.καφέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γρ. Μακαρόνια πολύχρωμα –βίδες 500 γρ. Μοσχαρίσια ή χοιρινά φιλέτα ή φιλέτα κοτόπουλου 200 γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες 200 γρ. Κρέμα[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grφιλέτο ελάφι γουέλινγκτον ή ελάφι σπάλα μπρεζέ με κόκκινο κρασί και σοκολάτα χοιρινό γεμιστό με σύκα και σάλτσα πορτοκαλιού κατσικάκι ξεκοκκαλισμένο στο[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρτήθηκε στις 19/12/2015 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πανεύκολα ζυμαρικά au gratin με 3 κινήσεις Ένα γρήγορο εύκολο, χορταστικό και πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.com