Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Μη τη φοβηθείτε!!! Είναι μια καταπληκτική πίτα γεμάτη βιταμίνες και λυκοπένιο. Είναι πραγματικά πάρα πολύ νόστιμη! Υλικά 1 πακέτο σφολιάτα 1 κόκκινη πιπεριά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓαρύφαλλο: Είναι αντισηπτικό (βοηθά σε λοιμώξεις), αντισπασμωδικό (ανακουφίζει από αέρια και τυμπανισμό) και διεγείρει την πνευματική λειτουργία.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΓεια σας ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Μετά από 1 εβδομάδα κουραστική με, στρώσιμο κρεβατιού,μ μπάτσελορ και γάμο μετά.............. θέλω[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΑπό τις πιο αγαπημένες μου εορτές είναι αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως και των περισσότερων από εμάς βέβαια. Τις περιμένω πως και πως κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕίναι μια πατατοσαλάτα με πολλά υλικά, ωραία και δροσερή γεύση. Εγώ στο σπίτι την φτιάχνω και σαν κυρίως γεύμα οπότε θέλω να κάνω κατι γρήγορο για να φάμε. Σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤο ρολό κιμά στο φούρνο είναι ένα κλασικό φαγητό που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές παραλλαγές. Χθες εκεί που σκεφτόμουν πως να μαγειρέψω τον κιμά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr