Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCHIACCHERE : ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ IGINIO MASSARI Κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού στην γειτονική μας Ιταλία, τα τηγάνια παίρνουν φωτιά γιατί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFRIJOLES REFRITOS (ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥΡΕΣ ΦΑΣΟΛΙΩΝ) Στην συνέχεια των μεξικάνικων πιάτων, σήμερα θα δοκιμάσουμε έναν γευστικότατο πουρέ φασολιών. Frijoles refritos[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ' ανατολων... Στα τουρκικά, yılbaşı σημαίνει πρωτοχρονιά, αλλά δεν ξέρω να σας πω αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Μερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Ενα πικαντικο σνακ ή μια εντυπωσιακη παρουσια σε εναν μπουφε. Υλικα : 4-5 φυλλα κρουστας, γκουντα σε φετες (μιση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ HERBES DE PROVENCE, ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Υλικα για 2 ατομα : 1 κοτσι χοιρινο, 500 gr μικρες πατατουλες για ψητο, 1/2 φλ. ζωμο κρεατος, 3 κ.γ. Herbes[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Υλικα για 6 ατομα : 500 gr παντσετες, 1200 gr πατατες, 3 μεγαλα κρεμμυδια, 6[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA DI CARNE TRITATA IN PASTA FILO KADAIF Una torta salata di mia ispirazione, un po' particolare. Se non troverete la pasta filo kadaìf ( pasta[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr