τυροκροκετες χωρις αυγα | κοκκινοψαρο ψητο | sokolatopita akis | κοντοσουβλι στη γαστρα | γλυκα με σιμιγδαλι χωρις φυλλο | λιμοντσελο με ρακι | μαριναρισμα κρεατων | κεικ με φουντουκια και μερεντα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σπαλα μαυροματικα

Βρέθηκαν 74 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος

7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος 1. Το μαρινάρισμα μαλακώνει ή νοστιμίζει το κρέας; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μαρινάρισμα δεν μαλακώνει τις ίνες του[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Το σχολικό γεύμα - Ιδέες για κολατσιό στο[...]

Καλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Διατροφή - Δίαιτα και Νηστεία !

Του Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]

Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr
Δυσκοιλιότητα και Διατροφή

Ο Ιατρός - Διαιτολόγος Ιάκωβος Θεοδοσίου μας εξηγεί: Η δυσκοιλιότητα είναι η πιο συχνή διαταραχή του πεπτικού μας συστήματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μια[...]

Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr
Τροφές με αντικαρκινική δράση και τροφές με[...]

Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ[...]

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Ελάφι με σάλτσα από βύσσινα (Γερμανία Luxury[...]

Υλικά για (6-8 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας ελαφιού δίχως κόκαλα Για τη μαρινάδα 3 κουτ. σούπας καλαμποκέλαιο 1-2 κουτ. σούπας μαντζουράνα ψιλοκομμένη 1-2 κουτ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πως να έχετε πάντα τρυφερό κρέας

Τα κόκκινα κρέατα και ιδιαίτερα το μοσχάρι, ανάλογα με το μέρος του ζώου από το οποίο προέρχονται, έχουν το κάθε ένα τις δικές του απαιτήσεις, τόσο κατά την[...]

Πηγή: teleialysh.blogspot.gr
Πώς θα μαλακώσουμε τις σκληρές μπριζόλες

Σήμερα δεν θα σας δώσω συνταγή για την Τσικνοπέμπτη. Θα σας πω ένα tip όμως για να μαλακώσετε τις σκληρές μοσχαρίσιες (συνήθως) μπριζόλες σας και κρεατικά[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ημερολογιακή κουζίνα - Β' μέρος

Ιούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
2009

Αρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Προβατίνα στη γάστρα

Υλικά 1 κιλό πρόβατο μπούτι και πλευρά αλάτι,πιπέρι,κόκκινο πιπέρι γλυκό 2 κρεμμύδια ξερά πολτοποιημένα 3 σκελίδες σκόρδο 4 πιπεριές πολτοποιημένες ελαιόλαδο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Παραμονή, με παραδοσιακά κοσμοπολίτικο αέρα

Οι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]

Πηγή: greekcook.gr
Χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα

10 μπριζόλες χοιρινές 4 ακτινίδια αλάτι πιπέρι Τρίβουμε τα ακτινίδια στον τρίφτη Πλένουμε καλά τις μπριζόλες Σε λεκάνη αναμιγνύουμε μπριζόλες και ακτινίδια[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Καπνίζεις; Δεν τι πρέπει να τρως περισσότερο

Τροφές που μειώνουν τις βλαπτικές συνέπειες Ο οργανισμός ενός καπνιστή δέχεται συνεχώς τη βλαπτική δράση του τσιγάρου, είναι φυσικό, λοιπόν, να έχει και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy