Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
Ήρθε η ώρα να σας κεράσω σας το είχα υποσχεθεί!! Με την ευκαιρία να σας ευχηθώ και καλό μήνα!!! Πριν φύγω για διακοπές είχα πάει μια μικρή βόλτα σε γνώριμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓλυκάκι κι από μένα σήμερα ! Εντάξει δεν είναι σοκολατένιο και κόκκινο και κρεμώδες, αλλά είναι κατάλληλο για όσους θεωρούν ότι πρέπει να γιορτάζουν αύριο. Τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣουχλιά και σούφερα για κρασί! Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγές με αγάπη, από αγάπη, για αγαπημένους, από αγαπημένους, μας προτρέπει να δημοσιεύσουμε το ολοκαίνουριο blog Παιχνίδιατης Κουζίνας που έστησαν οι καλές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧορτοκαλίτσουνα με βλίτα και ξινομυζήθρα , στο φούρνο ή στο τηγάνι! Μετά το φεστιβάλ των λιπαρών και των θερμίδων από τα σκωτσέζικα shortbread της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολλοί επισκέπτες της Κρήτης έχουν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια ότι αυθεντική κρητική κουζίνα μπορεί κανείς να βρει ευκολότερα στην ενδοχώρα του νησιού[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην Κρήτη την πηχτή τη λέμε '' τσιλαδιά '' και συνοδεύει τα γιορτινά μας τραπέζια, όλο το δεκαπεντάμερο, είναι δε ιδανικός μεζές για ρακή και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr500 gr κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι μικρό 1 ντομάτα μεγάλη 5 κσ φρυγανιά τριμμένη λίγο γάλα νουνού 1 κσ τσίπουρο ή ρακί 1 χούφτα ψιλοκομμένο δυόσμο 2 κσ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνολικός χρόνος δημιουργίας μέχρι το σερβίρισμα 35 λεπτά. Στο multimulinex χτυπάμε μέχρι πλήρους πολτοποίησης, τα παρακάτω: Υλικά: χυμό ενός[...]
Πηγή: greekcook.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπιφτέκια στο φούρνο. Η απόλυτη συνταγή για γευστικά, αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο χωρίς πολλά- πολλά και κυρίως χωρίς περιττά λίπη, γιατί όπως και να το[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος μοσχαρίσιος με χοιρινό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες 2 αυγά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΔηλαδή κατσίκα (γίδα) με ντομάτα Αν βρεθείτε μετά το Δεκαπενταύγουστο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη στην Κρήτη, ακόμη κι αν δεν σας τραπεζώσουν σε σπίτι, ζητείστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr