Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο πιο αρωματικό φρικασέ της εποχής! Επιτέλους έχουμε άφθονα χόρτα! Η φετινή ξηρασία περιόρισε την φετινή παραγωγή σε καλλιεργημένα αγριόχορτα (οξύμωρο, αλλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr4 συνταγές για Nηστίσιμα κεφτεδάκια Κεφτέδες θαλασσινών ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια 500 γρ. χταπόδι 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΆλλη μια εβδομάδα,γεμάτη τρέξιμο και άγχος....άλλη μια εβδομάδα φασίνα,διαβάσματα και ψώνια,αλλά δεν πτοούμαστε!!!!!Τουλάχιστον έχουμε λύσει το πρόβλημα του[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤου Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grNηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 διαφορετικές συνταγές Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για νηστίσιμα κεφτεδάκια, νόστιμα και διαφορετικά. Κεφτέδες θαλασσινών 500[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚλασικά κυριακάτικα φαγάκια της σαρακοστής, τα πιάτα με θαλασσινά. Αντί κρέατος, έχουν την τιμητική τους οι σουπιές τα καλαμάρια τα χταπόδια και οι γαρίδες.[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαθώς ο καιρός μοιάζει να μας περιπαίζει (αν και φαντάζομαι ότι θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά τούτα τα τερτίπια του τον Μάρτη & τον Απρίλη) είπα να κάνω μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: σνίτσελ χοιρινά, μοσχαρίσια, ή κοτόπουλου από 1 πιπεριά κόκκινη, κίτρινη, πράσινη κομμένες χοντρές λωρίδες φρέσκο δεντρολίβανο αλάτι, πιπέρι Για το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥπάρχει τίποτα καλύτερο από βόλτα στη θάλασσα με φίλες; Όχι φυσικά! Ένα Σάββατο μεσημέρι λοιπόν αφήσαμε πίσω άντρες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.....και εγγόνια ;)[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr