Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Πριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (4) : 250 γρ. πανσέτα κομμένη σε λωρίδες 125 γρ. λουκάνικο πικάντικο Ιταλίας 1 σκελίδα σκόρδο κόκκινο πιπέρι κοπανιστό 150 γρ. ζυμαρικό ριγκατόνι [...]
Πηγή: yumyum.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΚροστίνι με πατέ από συκωτάκια πουλιών, αρωματισμένα με φασκόμηλο Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου, η Τοσκάνη που[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα! Τί θα λέγατε για ένα συνοδευτικό πιάτο... νοστιμότατο; Με μια ιδιαιτερότητα στη γεύση που ταιριάζει απίστευτα με τα κρεατικά που θα παρελάσουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα! Τί θα λέγατε για ένα συνοδευτικό πιάτο... νοστιμότατο; Με μια ιδιαιτερότητα στη γεύση που ταιριάζει απίστευτα με τα κρεατικά που θα παρελάσουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr