Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Αυτοί οι ντολμάδες, είναι πολύ τρυφεροί γιατί τα σέσκουλα είναι λεπτά και εύπεπτα. Το ψιλοκομμένο κρέας είναι πολύ ωραία προσθήκη. Τι χρειαζόμαστε: 30-40[...]
Πηγή: cookpad.com/gr400 γρ. πένες 500 γρ. σέσκουλα, χωρίς τα παχιά κοτσάνια και τα φύλλα κομμένα σε λεπτές λωρίδες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤης Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤης Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr1 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς (χεράκι ή μπούτι) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι σέσκουλα ψιλοκομμένα 300 γραμμ. γιαούρτι σακούλας[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Μαϊντανός ψιλοκομμένος Σέσκουλο ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Κολοκυθάκι τριμμένο Κιμάς μοσχαρίσιος Αλάτι Πιπέρι Ρύζι Νυχτολούλουδο Λάδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 100γρ. ελαιόλαδο 1 ½ κιλό χοιρινό λαιμό κομμένο σε μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πράσα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 καρότα τριμμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠαραδοσιακό, αγαπημένο φαγητό. Με ελάχιστα υλικά, απλό, όπως όλα άλλωστε τα <<καθαρά>> Κρητικά φαγητά, πολύ υγιεινό,νόστιμο, και πολύ εύκολο. Και[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΗ πίτα που έχει την τιμητική της σήμερα είναι η χορτερή. Μια πίτα που φτιάχνετε στην Άνδρο και συγκεκριμένα σ' ένα ορεινό χωριό που ονομάζετε Κατακαλαίοι. Για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΉρθε η ώρα να φτιάξουμε γι' άλλη μια φορά φρικασέ. Όμως αυτή τη φορά συνδυάζουμε κόκορα με σέσκουλα, που όπως αποδείχτηκε είναι ένας συνδυασμός εκπληκτικός! Το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΌχι, δεν τρώμε κρέας ελέφαντα, πρόκειται για τα ωραιότατα μεγάλα μαύρα φασόλια μας... Τι χρειαζόμαστε: 300γρ. μαύρα φασόλια "ελέφαντες" μισό κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα κλασικό χωριάτικο φαγητό, που στους περισσότερους που το ᾿χουν φάει, θα φέρει εικόνες στο μυαλό, από σκεπές με κεραμύδια και μυρωδιά από ξύλα, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 μπολ ρύζι Για το κόκκινο κάρυ 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο 1 λέμονγκρας ψιλοκομμένο 1 καλένκα 1 τουρμέρικ 1 καφίρ μόνο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία παραλλαγή για τα κλασικά γιουβαρλάκια με νόστιμα, ελληνικά μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζάνι άνηθο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 χοιρινό πόδι 500 γρ.χοιρινό κεφαλάκι 250 γρ. μοσχαρίσιο κότσι 500 γρ. πατάτες 200 γρ. σέσκουλα 300 γρ. λευκά φασόλια 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 λουκάνικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook