Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΣΠΕΤΖΟΦΆΙ ΑΛΑ...GASTRIN Το σπετζοφάι (ή αλλιώς σπεντζοφάι ή σπετσοφάι ) είναι παραδοσιακό, πικάντικο φαγητό της ιταλικής και Ελληνικής κουζίνας από τηγανισμένα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑν θέλετε γρήγορα και εύκολα κεφτεδάκια, χωρίς κρέας, εδώ θα βρείτε μια γενική περιγραφική συνταγή με οδηγίες για κεφτέδες με όσπρια ή λαχανικά. Τα συστατικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.gr3/4 φλ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή κονκασέ 250 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά συνταγής ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια)[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατζερόλα, προάστιο της Νάπολης, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja . Φτωχομάνα η Νάπολη, και[...]
Πηγή: bostanistas.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr