Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρό κομμάτι ξηρή καυτερή πιπεριά λιωμένο 250 γρ. πανσέτα ή μπέικον 1 μικρό[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα τρυπημένα 1/4 φλιτζ. νερό 1/2 κουταλάκι πιπέρι 500 γρ. πένες ή μακαρόνι γυριστό 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 400 γρ. πένες 200 γρ. λουκάνικα (χωριάτικα) 300 γρ. μελιτζάνες σε κυβάκια 500 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. τυρί πεκορίνο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥλικά: 50ο γρ ρόκα 500 γρ φρέσκα μανιτάρια (ωμά, ψιλοκομμένα, χωρίς τα κοτσάνια) καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε κυβάκια ή ζουλιέν παρμεζάνα ή τυρί pecorino (όχι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. κιμά απο μοσχάρι -6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερά ψιλοκομμένο -50 ml κρασί γλυκό (μαυροδάφνη) -1 πιπεριά ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε;; Ελπίζω να είστε καλά! Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;; Εσείς επισκεφθήκατε τη χώρα των Μακαρονοφάγων εκεί... λίγο πιο πέρα από τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μπριζόλες γάλακτος: 4 λάδι: 6 κουταλιές της σούπας κρασί: 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού λευκό ξηρό σκόρδο: 2 σκελίδες λιωμένες πεκορίνο: 4 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια -200 γρ. τριμμένη φρυγανιά -ξύσμα από 1 λεμόνι -50 γρ. πεκορίνο τριμμένο -50 γρ.κουκουνάρι -1 κλωναράκι[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.gr