Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Κρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤη συνταγή αυτή τη βρήκα στο περιοδικό Smart Cook του Πέτρου Κωστόπουλου! Μου έκανε αμέσως κλικ, και όταν την έφτιαξα με εντυπωσίασε πόσο έδεσαν στο μίγμα οι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comεχθες φτιαξαμε το κρεας κοκκινιστο ,περισεψε..κ σημερα εκανα αυτο που εκανε η γιαγιακα μου οταν ημασταν μικρα κ γλυφαμε κ τα πιατα!!κατι πολυ απλο ..προσθεσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ βαρύγδουπο όνομα έχει η σημερινή μας συνταγή! Όμως, δεν είναι παρά μια απλούστατη παρασκευή με μαριναρισμένες μπριζόλες που μαγειρεύονται σε ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΨαρονέφρι με σάλτσα δαμάσκηνο και φασκόμηλο Θεϊκή η συνταγή και άψογο το αποτέλεσμα! Όταν σκέφτομαι ψαρονέφρι μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η σάλτσα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΆλλο ένα φαγητό που φτιάχτηκε εξαιτίας της Ειρήνης. Είχε βγάλει η Μαρία κιμά να φτιάξει μπιφτέκια κι η Ειρήνη κόλλησε: αντί μπιφτέκια να γίνει κιμαδόπιτα. Κι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΗ διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr