Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Η επιστροφή από τη λαϊκή με βρήκε ως συνήθως με περισσότερα λαχανικά από αυτά που είχα υπολογίσει. Δεν νομίζω όμως να συμβαίνει μόνο σε μένα. Το θέμα είναι τι[...]
Πηγή: bostanistas.grΙκαρία Χρόνια προσπαθούσαμε να πάμε. Φέτος τα καταφέραμε. Και θέλουμε κι άλλο! Για τις ομορφιές του νησιού, το πράσινο και τις θάλασσες, το φαγητό, τους[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΈχεις οργανώσει τραπέζι με φίλους και σκέφτεσαι τι να βγάλεις για τσιπουρομεζέ; Σίγουρα θα έχεις βαρεθεί τα κλασσικά στικς από αγγούρι, το φρέσκο κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο πιο αγαπημένο ορεκτικό, εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας, που το σερβίρουμε κυρίως συνοδεύοντας ψητά κρεατικά. Μπορούμε να το σερβίρουμε και αλειμμένο πάνω σε[...]
Πηγή: otanexoesena.blogspot.gr/search/label/Τι%20θα%20φάμε%20σήμερα%20μαμά%20%3B120 γρ. γλιστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές, μπορούμε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 100 γρ. μηλόξιδο 5 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500γρ γλυστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές.. μπορείτε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 200γρ μηλόξιδο 20γρ χοντρό αλάτι 10γρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣυναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤελειώνοντας ο Απρίλιος και πριν το σάντουιτς Πάσχα – πρωτομαγιά, υπογραμμίζουμε τα καλύτερα του μήνα που πέρασε, από όσα είδαμε, πήραμε, μάθαμε και[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘα επιχειρήσω να σας δώσω κάποιες πρώτες προτάσεις για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού ώστε να σας απαλλάξω, αν είναι δυνατόν, από την αναζήτηση και τη σκέψη.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ Ο αστεροειδης γλυκανισος ειναι μια δοργη που προερχεται απο το φυτο Illicium verum , το οποιο ανηκει στην ταξη των αγγειοσπερμων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ αποφλοιωμενα ρεβύθια 3 κρεμμύδια 4 σκ σκόρδο 2 κουταλιές αλευρι Κύμινο Αλάτι Πιπέρι 500 γρ χυμό ντομάτας 1 ποτήρι του νερού νερό Γλυκιά πάπρικα 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαϊδάκια, λαχανικά και τσιπούρες στα κάρβουνα, αυτά είναι τα αγαπημένα πιάτα γιατρών, διαιτολόγων και σεφ. Μόνον που όπως επισημαίνουν, ο ψήστης πρέπει να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΦ έτος εν καιρώ κρίσης και με τον Καλλικράτη αποφάσισαν οι αρμόδιοι να διοργανώσουν καρναβάλι στην Πόλη μας.Εδώ και χρόνια το καρναβάλι της Άνω Σύρου είναι[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαι αυτή την εβδομάδα πιστοί στο ραντεβού μας !!! Το μενού μας πανέτοιμο,απλό και εύκολο για κάθε νοικοκυρά,εργαζόμενη και μη. Και επειδή μας το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίναι μια συνταγή κλασσική, αθάνατη. Γεμάτη γεύση, χορταστική (δεν της λείπει το κρέας). Κατάλληλη και για μερίδα και για τσιπουρομεζέ! Τι χρειαζόμαστε: 500γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Νηστίσιμο Γιουβέτσι με Γαρίδες σε 20'!!! Υλικά: -250 γρ. κριθαράκι μέτριο -1 πιπεριά κόκκινη & 1/2 πράσινη, ψιλοκομμένες -1 ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερικοί μερακλήδες το πίνουν και με το φαγητό. Όταν κάτι μας ευχαριστεί, νομίζω ότι οι τύποι δεν μετράνε... Για τα μεζεδάκια τώρα: Το τσίπουρο χρειάζεται[...]
Πηγή: greekcook.gr