Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
(όπως το μαγείρεψα για το δείπνο της παραμονής πρωτοχρονιάς) Υλικά 1 κουνελάκι ½ φλυτζάνα ελαιόλαδο αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι- ρίγανη- θυμάρι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΟ γιόκας μου είναι 15 χρονών, ψηλός σαν τον μπαμπά του και με όρεξη γίγαντα. Όσες ποσότητες και να φάει πάντα πεινάει και βέβαια όπως τα περισσότερα παιδιά της[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι από τις λίγες φορές που αναπαράγουμε συνταγή από την τηλεόραση. Κι αυτή φυσικά όχι ακριβώς όπως την είδαμε, γιατί όταν πήγαμε να την αναπαράγουμε είχαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα (κυλότο, σπάλα κ.λ.π.) κομμένο σε μερίδες 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια περασμένα από τον[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Φτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια πολύ εύκολη και πεντανόστιμη εκδοχή του κουνελιού!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι 1 νεροπότηρο ξύδι 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 σφηνοπότηρο (50 ml) τσίπουρο ή τσικουδιά ½ φλιτζ. μαυροδάφνη 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΗ μουστάρδα και το μέλι ταιριάζουν πολύ σε αυτή τη συνταγή.Του δίνουν μία πολύ ωραία γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι γύρω στο 1,5 κιλό κομμένο σε μερίδες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.grΜια τέλεια πρόταση για όσους προτιμούν να έχουν ένα εμφανίσιμο και πικάντικο πιάτο με χοιρινό στο Κυριακάτικο ή το γιορτινό τους τραπέζι. Το κρέας είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σπετζοφάι το ανακάλυψα τα χρόνια της αθωότητας που λέω στη Ζαμπία, όταν δούλευα σε ένα οινομαγειρείο και ο ιδιοκτήτης ήταν από την Αργαλαστή Πηλίου, μέχρι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κιλό νουά βοδινού 100 γρ. φυτίνη 4 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 3 σκελίδες σκόρδο 2 ποτήρια κόκκινο κρασί 2 σφηνάκια τσίπουρο 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 4 λουκάνικα (δοκιμάστε τα λουκανικα Μυκόνου Nikas με θρούμπι και ρίγανη) 6 πατάτες μετρίου μεγέθους 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 1 κιλ χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1/2 λάχανο άσπρο 1 κρεμμύδι 1 σκ σκόρδο 2 λεμόνια 1 πρεζα Αλάτι 1/2 κουτ γλ πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1/2κουτ γλ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.gr