Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 165 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]
Πηγή: megatv.com/cook1 Καρέ αρνιού ζωμός κότας 5 σκελίδες σκόρδο 3 κρεμμύδια 5 καρότα 5 πρασα 5 κ.γ θυμάρι 3 ποτήρια κρασιού Vinsanto 5 κ.σ βούτυρου αλάτι, πιπέρι Κόβουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦωτογραφία απο το μέλος: flora Υλικά: ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωναράκι σέλερι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ[...]
Πηγή: greekmasa.grκουνέλι μαριναρισμένο ψητό ΓΙΑ 5-6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 1 κουνέλι σε μερίδες (1½ κιλό περίπου) 1½ φλιτζάνια κόκκινο κρασί 1½ φλιτζάνια ξίδι αλάτι πιπέρι σε κόκκους 1[...]
Πηγή: greekouzina.grυλικά ένα κουνέλι κομμένο σε μερίδες 2-3 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 3 καρότα σε φέτες 5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 φλ. τσ. ζωμό κότας 1/2 μπουκάλι κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία συνταγή με χοιρινό και με υπέροχη γεύση. Υλικά 800 γραμμάρια χοιρινό σπάλα κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 350 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekmasa.grμαύρο πιπέρι 600 gr ψαχνό μοσχαριού αλάτι 400 gr αποφλοιωμένα ντοματάκια λάδι 500 gr μανιτάρια ζωμός λαχανικών 1 σκελίδα σκόρδο 100 ml λευκό κρασί 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φιλέτα μοσχαρίσια βάρους περίπου 180 - 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 4 εκ., αλατοπιπερωμένα 700 γρ. μικροσκοπικές πατάτες, βιολογικές, ακαθάριστες[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ κύριος που βλέπεις ανακηρύχθηκε Rising Star Chef από τον Οργανισμό James Beard, στα πλαίσια των βραβείων σεφ και εστιατορίων στις ΗΠΑ τον περασμένο Μάο. Ο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html2 κιλά βοδινό κρέας σε κύβους 4-5 μέτρια κρεμμύδια, χοντροκομμένα (ή καλύτερα αν έχετε κρεμμυδάκια για στιφάδο) 2-3 σέλινα (χωρίς τα φύλλα), κομμένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 χοιρινά κότσια με το δέρμα (τα παραγγέλνουμε στο χασάπη) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μέτρια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα 1 μικρό καρότο κομμένο φετούλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ Φανταστικό μαμαδίστικο φαγητό που βγάζει τρυφερότητα.. Δυναμωτικό και χορταστικό, από τα πρώτα φαγητά που έμαθα να φτιάχνω στο ξεκίνημα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr800 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 500 γρ. κολοκυθάκια 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλλο 100 ml ελαιόλαδο 150 ml κρασί ερυθρό ξηρό 250 ml σάλτσα ψητού Θυμάρι φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook