Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Χριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ελαιόλαδo: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 κομμένα σε λεπτές φέτες κρασί λευκό: 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι: 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη:[...]
Πηγή: icookgreek.comΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ελαιόλαδo: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 κομμένα σε λεπτές φέτες κρασί λευκό: 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι: 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4 μερίδες: 4 μαρούλια 500 γραμ. μανιτάρια 2-3 πράσα 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κ.γ. θυμάρι 1 κ.γ. άνηθο αποξηραμένο 1/2 κ.γ. κόλιανδρο[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grφέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα μαλακό λευκό τυρί για επάλειψη φέτες καπνιστό ή βραστό ζαμπόν, ή γαλοπούλα, ή καπνιστό σολομό, ή κομμένου λουκάνικου, ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr