Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγή για σπιτική τυρόπιτα με γέμιση από κατσικίσιο τυρί, μυζήθρα, χωριάτικο λουκάνικο και όλα αυτά μέσα σε φύλλο σφολιάτας. Μια πίτα εξαιρετικά εύκολη στην[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΣας παρουσιάζουμε συνταγή για τραχανά, από μια από τις αγαπημένες μας food blogger Έλενα Σμπώκου, η συνταγή αναδημοσιεύεται από την σελίδα της Elena’s[...]
Πηγή: sesoyla.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.gr30 γρ νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια των 7 γρ ξερή μαγιά 550-650 γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκια ίσως και λίγο παραπάνω ανάλογα με το αλεύρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή για σπιτική τυρόπιτα με γέμιση από κατσικίσιο τυρί, μυζήθρα, χωριάτικο λουκάνικο και όλα αυτά μέσα σε φύλλο σφολιάτας. Μια πίτα εξαιρετικά εύκολη[...]
Πηγή: ioannasblog.comΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ τίτλος 700 + 1 ... σαφώς και δεν κάνει για τίτλος κάποιου μαγειρικού πονήματος (!) αλλά είναι τίτλος για τις 700 αναρτήσεις (με τελευταία αυτή για το κέικ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/2 κούπα γιαούρτι 1/4 κούπας βούτυρο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: 2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 αυγά 1κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.γλ αλάτι 1,1/2 κ.γλ. μαγιά ξερή 4, ½ φλιτζάνια αλεύρι Για ανάμεσα στα φύλλα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΜια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 4-5 φλιτζάνια ζωμό κότας έτοιμο ή σπιτικό λίγο βούτυρο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comLUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τις μορχέλες , το μόνο αξιόλογο μανιτάρι της Αττικής, είχα γράψει και πέρυσι. Φέτος οι κουκλίτσες εμφανίστηκαν νωρίτερα. Από τα τέλη του Φλεβάρη, λόγω του[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr