Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Σπάνια λέγονται ιστορίες για γαλοπούλες, κι ας στρογγυλοκάθονται τα τροφαντά στήθη τους μόνο σε γιορτινά τραπέζια. Οι ολόκληρες γαλοπούλες και δη γεμιστές,[...]
Πηγή: pandespani.comΠρασινη ωμη σαλατα για αποτοξινωση απο την κρεατοφαγια και οχι μονο. Τι χρειαζόμαστε: Φυλλα απο μαρουλι, λολα, σαλατα, αις μπεργκ, σπανακι, ροκα Πρασινο μηλο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι άνθρωποι και οι όποιες «γευστικές ιδιαιτερότητες» τους είναι κάτι που αντιμετωπίζω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Βρίσκομαι σχεδόν πάντα, μπροστά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο ρόδι, εκτός από την χρήση του να το σπάμε για καλό γούρι όταν έρχεται το νέο έτος, θα πρέπει να το προτιμάμε για πολλούς περισσότερους λόγους. Μερικές[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΦτάσαμε στα Χριστούγεννα... Λίγες μέρες μόνο απέχουν και σε όλα τα σπιτικά οι προετοιμασίες είναι στο φουλ! Οι κουζίνες μοσχομύρισαν με τα γλυκά,τα λαμπιόνια[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤελευταίες μέρες αυτού του χρόνου...ενός χρόνου δύσκολου,με τα όμορφα και τα άσχημα του, με τις χαρές και τις λύπες του, με τα γέλια του και τα δάκρυά του!!![...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ζάχαρη Διαφημίσεις ½ φλιτζάνι σταφίδες 4 κουταλιές σουσάμι 2 ποτήρια στάρι 1 φλιτζάνι σπόρια[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια το ζαμπόν: 1 ζαμπόν Χυμό από 2 φρέσκα πορτοκάλια 2 φύλλα δάφνης Αρκετά γαρίφαλα 2 αστεράκια άνηθο 2 στικάκια κανέλας 1 κ/λια από σπόρους μαύρο πιπέρι ½[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑπό την παραμονή των Χριστουγέννων όλη η οικογένεια ήταν ανάστατη! Θα κοινωνουσαμε την μέρα που γεννιόταν ο Χριστός όπως έλεγε η γιαγιά μου και έπρεπε να[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠΕΤΙΜΕΖΙ ΡΟΔΙΟΥ Πρωτη φορα δοκιμασα τη μελασσα ή πετιμεζι ροδιου στην Κωνσταντινουπολη, οπου η χρηση της ειναι πολυ διαδεδομενη ( nar ekşisi , στα τουρκικα).[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπ’ όλες τις διασκευές του έτσι κι αλλιώς αγαπημένου μου goat cheese τρελαίνομαι για την πιπεράτη και μια άλλη κάπως περίεργη, όπου το άσπρο μαλακό τυρί είναι[...]
Πηγή: pandespani.com