Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓλυκάκι κι από μένα σήμερα ! Εντάξει δεν είναι σοκολατένιο και κόκκινο και κρεμώδες, αλλά είναι κατάλληλο για όσους θεωρούν ότι πρέπει να γιορτάζουν αύριο. Τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ απάντηση στο ερώτημα δεν έχει να κάνει με ποιότητες αλεύρων και είδη βουτύρων. Δεν αφορά το ροδόνερο ή το ανθόνερο, πόσο ζυμώνουμε και αν κοσκινίζουμε την[...]
Πηγή: bostanistas.grΑριστερά βλέπετε το σιρόπι και δεξιά την έτοιμη σουμάδα Υλικά: 200 γρ. καθαρισμένα ωμά αμύγδαλα 50 γρ. πικραμύγδαλα ή μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου 750 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 κότα 3 κιλά γάλα κρύο 200 γραμ. ριζάλευρο 350 γραμ. ζάχαρη λίγο καρύδι ψιλοκοπανισμένο αλάτι λίγο ανθόνερο Εκτέλεση Προηγούμενο[...]
Πηγή: greekcook.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr