Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓεια σας φίλοι μας!!Άστατος καιρός,που μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει...Καταιγίδες,χαλάζι και αρκετή Αφρικανική σκόνη μας συντροφεύουν τις τελευταίες μέρες.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grBAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυγά και πατάτες! Τόσο απλό, αλλά και τόσο άγνωστος ο τρόπος παρασκευής γιατί το σημαντικό σ΄αυτή τη συνταγή παίζουν ρόλο τα Ανδριώτικα λουκάνικα που δεν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ , τα μελιτζανομαγειρέματά μας έχουν και συνέχεια! Γιατί είναι τόσο πολλές οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε με τις αγαπημένες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Sumac, με το υπέροχο πορφυρό του χρώμα, είναι ένα αγαπημένο μπαχαρικό της κουζίνας της Μέσης Ανατολής, που δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα! Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στο μέσο των τριών εβδομάδων του εορτασμού του Καρναβαλιού. Πρόκειται για τη Πέμπτη της 2ης εβδομάδας, της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΕλάτε μαζί μου να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών. Ζώντας σε χώρες της Ανατολής είχα την τύχη να κάνω πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα και είμαστε στην μέση των αποκριών!! Η μέρα προστάζει κάρβουνα, τζάκια, φούρνο, ή ταβέρνα αλλά σίγουρα καλή διάθεση και καλή παρέα.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΔεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠήρα την κλασική συνταγή της μαμάς μου και την έφερα στα μέτρα μου. Το αποτέλεσμα ήταν μια σούπερ light συνταγή για γεμιστά. Μπορείτε να τα κατασπαράξετε χωρίς[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Γιουβέτσι (κριθαράκι στο φούρνο) ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 244,5kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 24,9γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 25,4γρ. ΛΙΠΟΣ: 4,8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 8γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνας τρόπος να αξιοποιήσουμε κρέας ψητό που μας έχει περισσέψει, αλλά να κάνουμε και τα παιδιά μας να φάνε λαχανικά. . Πραγματικά γεμάτη λαχανικά που της[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΛουκάνικα κοτόπουλου τυλιγμένα με μελιτζάνες ψητές...και ξαπλωμένα σε μαρουλόφυλλα... Τι χρειαζόμαστε: 8 λουκάνικα κοτόπουλου 5 μέτριες μελιτζάνες φύλλα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΕπιστρέψαμε λοιπόν στην καθημερινότητά μας και στις συνήθειές μας...Ξεκουραστήκαμε,χαλαρώσαμε και τώρα ''τα κεφάλια μέσα''!!!!Από Δευτέρα ανοίγουν και πάλι τα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr