Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για τα γιουβαρλάκια θέλουμε 1 κιλό κιμά ανάμικτο 2 κρεμμύδια μεγάλα η 3 μέτρια, ψιλοκομμένα 2 αυγά αλάτι, πιπέρι κύμινο λίγο θυμάρι (αν θέλετε) 1 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 χοιρινά κότσια με το δέρμα (τα παραγγέλνουμε στο χασάπη) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μέτρια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα 1 μικρό καρότο κομμένο φετούλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 χοιρινά κότσια 4 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας σόγια σως 4 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 4 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτ. σούπας πολτό σκόρδου ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά ρολό μπούτι χοιρινό σε δίχτυ αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο μερικά κλαδιά δεντρολίβανο, θυμάρι (χρησιμοποίησα ξερά) 4 κ.σ. βούτυρο 2 σκ. σκόρδο (χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 χοιρινά μπριζολάκια από λαιμό 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια 4 πιπεριές 200 γραμ. ασπρομανίταρα 1 κύβο φρέσκο ζωμό κότας 1 φλυτζάνι μπύρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή που την διάβασα από την Ελευθεροτυπία και εκτελέστηκε με ευκολία. Μοσχαράκι με γαλλική φινέτσα Τι χρειαζόμαστε: 1.200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή της αρχαίας Ελληνικής κουζίνας. Τι χρειαζόμαστε: 1 ρίζα σέλινο 2 καρότα κομμένα σε στικς λίγα φρέσκα σπαράγγια 1 κούπα φακές ζωμό κρέατος φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr