Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τον κλασσικό πουρέ πατάτας για να συνοδεύσετε το κυρίως φαγητό σας, δοκιμάστε έναν διαφορετικό πουρέ! Έναν πουρέ καταπράσινο, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κεϊμά γιαουρτλού είναι ανατολίτικη συνταγή! Την παρουσίασε η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου σε μια πρωινή εκπομπή, την είδα και μου άρεσε ιδιαίτερα!! Έτσι αποφάσισα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοιο είναι το πρώτο φαγάκι που θα σας ερχόταν στο μυαλό, αν σας ρωτούσαν τι θα θέλατε να φάτε μια κρύα, χειμωνιάτικη ημέρα;; Εγώ θα απαντούσα χωρίς δεύτερη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν από πάρα πολλά χρόνια, δοκίμασα στο εξωτερικό ένα ψητό κρέας σερβιρισμένο με σάλτσα μήλου. Μου άρεσε τόσο πολύ (πάντα μου άρεσε ο συνδυασμός κρεατικών με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣε ηλικία μόλις 1 χρόνου – βρέφος ακόμα – ο πεθερός μου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Σμύρνη. Οι γονείς του κρατώντας αυτόν και την νεογέννητη αδελφούλα του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην Μεγάλη Δευτέρα, στις 5.00 το απόγευμα, στην εκπομπή του Σκάϊ «Chef στον αέρα», η δικιά μας Αμαλία μαγειρεύει λιχουδιές για το πασχαλινό τραπέζι.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ φίλη μας Ειρήνη , μας στέλνει συνταγή για ένα από τα αγαπημένα της φαγητά. Απλό αλλά υπέροχα νόστιμο!! Το φαγητό αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌπως είπε και η Vasia προχθές, είμαστε στην εβδομάδα της Κρεατινής. Για όσους κρατούν τα έθιμα και τις νηστείες, είναι η τελευταία εβδομάδα πριν την μεγάλη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό τις πιο ωραίες στιγμές στην ζωή μιας οικογένειας, είναι όταν όλα της τα μέλη συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι. Αυτό δεν είναι εφικτό συνήθως κατά την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛαχταριστό γιουβετσάκι με κεφτεδάκια, εμπλουτισμένο με λαχανικά. Ένα θρεπτικό όσο και νόστιμο φαγάκι, που τρώγεται ευχάριστα τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ περισσότερος κόσμος όταν θέλει να μαγειρέψει μπριζόλες τις σκέφτεται ψητές ή τηγανητές. Εμένα ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος είναι στην κατσαρόλα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ γίδα είναι ένα από αγαπημένα κρεατικά του καλού μου. Πετάει κυριολεκτικά την σκούφια του για γίδα βραστή ! Πριν λίγο καιρό σε μια επίσκεψη μου στο κρεοπωλείο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝόστιμο το φαγάκι που σας προτείνουμε σήμερα. Πλούσιο και χορταστικό στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Χωρίς μεγάλο κόστος, έχουμε ένα πιάτο που τα συνδυάζει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα, όλο και κάποιο κρεατάκι θα ψήσουμε για το καλό! Το καλύτερο βέβαια είναι να ψήσουμε στα κάρβουνα. Επειδή όμως αυτό δεν είναι πάντα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα σουτζουκάκια θέλουν πολύ σκόρδο και πολύ κύμινο…..έλεγε η μαμά μου. Τόσο σκόρδο που να περνάει μύγα από πάνω, να ζαλίζεται και να πέφτει…..[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΒρισκόμαστε μια ανάσα πια από τις γιορτές και οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε τον προγραμματισμό μας για το οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων και της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι αυτό το έμαθα από την πεθερούλα μου, που το έμαθε από την Σμυρνιά δικιά της πεθερά. Δεν ξέρω την καταγωγή του, ξέρω όμως πως είναι το αγαπημένο μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚυριακάτικο φαγάκι που θα σας ενθουσιάσει με την νοστιμιά του! Ζουμερό σνίτσελ, μαγειρεμένο μέσα σε μιαν υπέροχη σαλτσούλα με μανιτάρια και μπόλικα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜου περίσσεψε κιμάς αρκετός θα έλεγα -από μακαρόνια με κιμά που έφτιαξα-και σκέφτηκα να κάνω μια κιμαδόπιτα. Εκτός λοιπόν από τον κιμά που όλοι ξέρουμε με το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια μέρα, ένεκα γενεθλίων, σας κερνάω σπέσιαλ συνταγούλες ψαρεμένες από το internet. Εφέτος λοιπόν που είμαι και σε συνταξιοδοτικό mood, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚανελόνια με κιμά σας έχουμε ήδη μαγειρέψει, όπως και κανελόνια με σπανάκι . Ώρα λοιπόν να σας μαγειρέψουμε και διαφορετικά κανελόνια, με πράσα και κιμά.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr