μηλοπιτακια αργυρω | κολοκυθοπιτα γλυκια βεφας | κοκορετσι φουρνου | σπετσοφαι ακης | μπεσαμελ βεφα | μπιφτεκια σχαρας ακης | αραβικες πιτες συνταγη γεμιση | μπριαμ κατσαρολας | λεμονοκεικ αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κασερι βερμουτ αγριογουρουνο

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Έτοιμες Σάλτσες και η Χρήση τους

 Οι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]

Πηγή: funkycook.gr
καρπάτσιο με την αυθεντική σάλτσα Harry's[...]

Το καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]

Πηγή: pandespani.com

Χάσμα γενεών. Ρέγγα καπνιστή, με κρεμμύδι

Υπάρχει ένα μέρος της Αθήνας που ασκεί πάντα μία έντονη γοητεία επάνω μου. Λίγο πιο πέρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, στην σκιά της Ακρόπολης (Νενίκησά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Riso Freddo

Μια σαλάτα με ρύζι, τόνο και λαχανικά. Τι χρειαζόμαστε: 4 φλυτζανάκια ρύζι κατά προτίμηση σπυρωτό 2 ντομάτες 2 πράσινες πιπεριές 2 αγγουράκια λουκάνικα κοκτέιλ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μεξικάνικη Βραδιά για το Σ/Κ. Συνταγές με[...]

Η μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]

Πηγή: omanoclock.gr
πιτάκια με κατσικίσιο τυρί, πατάτες &[...]

Ανοιχτά πιτάκια με κατσικίσιο τυρί, μπλε πατάτες & αρωματική μους τυριού με πορτοκάλι και μαστίχα Με τι θα συνοδεύσετε ένα ωραίο, παγωμένο Gin & Tonic; Αλλά[...]

Πηγή: pandespani.com
Μεξικάνικη Βραδιά για το Σ/Κ. Συνταγές με[...]

Η μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]

Πηγή: omanoclock.gr
Αλμυρή τάρτα με πατάτα & λουκάνικα !!!

Υλικά: Ζύμη: 300γρ αλεύρι φαρινα 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές τής σούπας ξύδι Νερό κρύο όσο πάρει(περίπου μισό ποτήρι) Γέμιση:[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Η ιστορία του carpaccio | Caruso.gr

Το καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]

Πηγή: caruso.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αλμυρή τάρτα με πατάτα & λουκάνικα !!!

Υλικά: Ζύμη: 300γρ αλεύρι φαρινα 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές τής σούπας ξύδι Νερό κρύο όσο πάρει(περίπου μισό ποτήρι) Γέμιση:[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Τα μυστικά του κάστανου

Οι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Καπνιστές χοιρινές μπριτζόλες της έκστασης

Ένα από τα τοπία που συνδέονται με το όνομα “Ελλάδα” στην παγκόσμια ιστορία είναι οι Δελφοί. Το τοπίο αυτό είχε πάντα στο μυαλό μου κάτι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Διατροφικές συμβουλές για την περίοδο των[...]

Η περίοδος των γιορτών έφτασε και είναι σίγουρα μια απ’ αυτές, με τις αμέτρητες επιλογές φαγητών και γλυκών. Γιορτινά τραπέζια με νόστιμα και[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
Το ρεβεγιόν του εργένη: μεζεδάκια από κρέας

Αφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Επικίνδυνα πρόσθετα «Ε» στα τρόφιμα

Για τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy