Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Τα κάστανα μπορούμε να τα απολαύσουμε με χίλιους δυο τρόπους, σε πάρα πολλές συνταγές. Πέρα από ψητά, βραστά, γλυκό του κουταλιού ή σε τούρτα, μπορούν να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ εύκολη συνταγή, για νόστιμες, μαλακές και καλοψημένες πατάτες. Με αυτόν τον τρόπο δεν απορροφάνε πολλά λάδια, όσο αν ήταν τηγανιτές, αλλά είναι εξίσου[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ πιο εύκολος τρόπος να ψήσουμε σουβλάκια και λουκάνικα σε σχάρα μέσα στην κουζίνα μας, και να γίνουν πολύ μαλακά και νόστιμα, σαν να ήταν στα κάρβουνα, χωρίς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ διατροφή είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολούν όλους. Για να ενημερωθούμε λοιπόν, ανατρέχουμε για πληροφορίες σχετικά με αυτήν κυρίως στο διαδίκτυο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚρασί (οίνος) είναι το αλκοολούχο ποτό, που παρασκευάζεται από τη ζύμωση των σταφυλιών ή του χυμού τους (μούστος), μέσα σε (ξύλινα συνήθως) βαρέλια. Στον τόπο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή τη συνταγή , μας την είχε δώσει η θεία μου η Ελένη, που η καταγωγή της είναι από την Άνδρο. Είναι η βασική συνταγή, για παραδοσιακή ανδριώτικη ομελέτα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ εύκολο, κι απλό, καλοκαιρινό φαγάκι, που μπορούμε να το απολαύσουμε σκέτο, ή να συνοδεύσουμε κοτόπουλο ψητό, ή κρέας στη σχάρα. Οι πατάτες στο φούρνο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, ονομάζεται η Πέμπτη, της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, της Κρεατινής, επειδή αυτήν την ημέρα, στα σπίτια όλης της Ελλάδας ψήνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιο εύκολο και γρήγορο ρολό, ιδανικό για μπουφέ, αλλά και παιδικά πάρτυ. Η γεύση του είναι καταπληκτική και μπορούμε να προσαρμώσουμε τα υλικά στις γεύσεις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ζητούμενο σε μια μαρινάδα για κοτόπουλο, είναι να το κάνει μαλακό, τρυφερό, νόστιμο. Κι αυτό ακριβώς κάνει αυτή η πολύ γευστική μαρινάδα. Δοκιμάστε την και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κεφτεδάκια, όπως και με ότι κι αν είναι φτιαγμένα, είναι απλά υπέροχα. Πόσο μάλλον αυτά εδώ, που έχουν μπόλικα φρέσκα μυρωδικά και σωταρισμένο κρεμμυδάκι.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή είναι η "περίφημη" κίτρινη σως, η σάλτσα που πρωταγωνιστή σε όλα τα καταστήματα γρήγορης εστίασης και έχει αγαπηθεί από τους νεολαίους της εποχής μας. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr