πορτοκαλοπιτα παρλιαρος | γαλοπουλα κοκκινιστη αργυρω | κρητικες διπλες | κοκκινοψαρο στο φουρνο λαδοκολλα | φιλετο κοτοπουλο κοκκινιστο αργυρω | χριστουγεννιατικα μπισκοτα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γκρειπ παπρικα δυοσμος

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Σνίτσελ πανέ

Τα κλασσικά σνίτσελ ευπρόσδεκτα και στο τραπέζι το γιορτινό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Πένες με ψαρονέφρι, λαχανικά και τυρί κρέμα

(photo: Κώστας Κωβαίος) Σε αρκετές περιπτώσεις, θέλουμε να μαγειρέψουμε κάτι εύκολο αλλά συνάμα χορταστικό και εντυπωσιακό. Ένα πιάτο ζυμαρικών είναι πάντα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Χοιρινό μπούτι στο φούρνο με πατατούλες και[...]

Υλικά για 6 άτομα 1 κομμάτι χοιρινό από μπούτι βάρους 1 ½ κιλού 3 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα 1 φλιτζ του καφέ πικάντικη[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μαλούμπε (ή τούρτα με μοσχαράκι)

Τη συνταγή την έμαθε η μητέρα μου από την αγαπημένη μου θεία Λίλιαν που είναι από το Λίβανο. Δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά μας τραπέζια γιατί είναι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Χοιρινά φιλετίνια με μπρόκολο

Yλικά για 4 άτομα 3 κουτ σούπας σησαμέλαιο 450 γραμ χοιρινό φιλέτο κομμένο σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μοσχαρίσια ρολάκια με χαλούμι

Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ή άλλο κρέας φιλεταρισμένο 250 γρ. χαλούμι σε μπαστουνάκι 2 πιπεριές κόκκινες σε λεπτές λωρίδες 2-3 κ.σ. μαργαρίνη ή ελαιόλαδο 1 μάτσο[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
ΦΕΤΕΣ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ

4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί 50 γραμ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΡΕΙΚΙΑ ΣΤΟ

ΡΕΙΚΙΑ ΣΤΟ "ΤΡΕΛΛΟ ΝΕΡΟ" Αυτην την εποχη αφθονουν τα ψαρια της οικογενειας του τονου στα μερη μας, και ετσι στο τραπεζι μας εμφανιζονται τονακια αλλα και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ)  //  LO SPEZZATINO

ΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ) Σπετζατίνο ( spezzatino ), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ταϊλανδέζικο stir-fry | Συνταγή | Argiro.gr

Για τη μαρινάδα 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 400 γρ. μοσχάρι Για τη σάλτσα 1/2 φλ. ζωμός κότας 3 κ.σ. oyster sauce 1 κ.σ. fish[...]

Πηγή: argiro.gr
Σπετζατίνο: μοσχαρίσια τηγανιά από τους γείτονες

Σπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει «κομμένο σε κομματάκια»,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φρικασέ α λα Μαρινάρα συνταγή από Μαρίνα Τ.

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές (τας) - μπορείτε να βάλετε ότι κρέας θέλετε. βγαίνει τέλειο κ με ροπαλάκια γαλοπούλας, απλά θέλει παραπάνω ώρα! 2 μέτρια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ // BACCALA ALLA[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ  //  MANZO ALLA STROGANOFF

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
KEFTICAS DE POUERO ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΙΚΟΙ ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ[...]

KEFTICAS DE POUERO ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οι σεφαραδίτες εβραίοι, εκδιώχθηκαν την τελευταία δεκαετία του 15ο αι. από την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy