Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 828 συνταγές
Μια όμορφη ιδέα για να στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας ή για δωράκι. Βρήκα την συνταγή αυτή με γέμιση μαρμελάδας, εγώ έφτιαξα και με αλμυρή.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν ξέρω αν πεινούσα πολύ, πάντως αυτά τα λουκανικοπιτάκια μου φάνηκαν πολύ νόστιμα Νομίζω ότι ο αυτοσχεδιασμός μου ήταν πετυχημένος, από τα 7 που έφτιαξα,[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠάρα πολύ απλό κι εύκολο φαγάκι, το οποίο γίνεται και με φιλέτο γαλοπούλας, μοσχαριού ή κοτόπουλου. Υλικά (για 2 άτομα): Ένα ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες 1[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grοσομπούκο γαλοπούλας με τζίντζερ και κόλιανδρο To oσομπούκο (ossobuco) είναι ως γνωστόν ιταλική εφεύρεση και δη βόρεια και δη εκ Μιλάνου. Eίναι το «κόκκαλο με[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζεύει γύρω του την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί πρόσωπα αγαπημένα και παρέα να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓεια και χαρά σε όλη την παρέα!!! Τι μου κάνετε , είστε όλοι καλά;;; Μπορεί να χαθήκαμε ..... πάλι , αλλά είχα σοβαρό λόγο. Έπρεπε να φύγει πάλι ο άντρας μου[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΆλλη μια συνταγή από τα αστερολιλά αγαπημένη και δοκιμασμένη! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος χοιρινός και μοσχαρίσιος 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζανάκι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥΛΙΚΑ 750 γρ. κιμά γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), 3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 5 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Κιμάς γαλοπούλας 600 γρ Κρεμμύδια 2 μέτρια Σκόρδο 1 σκελίδα Αυγά 2 Φρυγανιά τριμμένη 100 γρ Μπέικον 3 φέτες Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας Φρέσκος[...]
Πηγή: chefoulis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌχι, φωτογραφία δεν έχω γιατί μας πρόλαβαν οι εξελίξεις... δηλαδή το φαγοπότι και η αλλαγή της ώρας! Πρωτοχρονιά και τα πιάτα πρέπει να είναι άκρως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈφτιαξα μια Κιμαδόπιτα γιορτινή, λίγο διαφορετική, και επειδή άκουσα πολύ καλά λόγια τη μοιράζομαι μαζί σας. Όπως κάθε φορά θα σας πω όλα τα μυστικά μου για να[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com