σουφλε ζυμαρικων ακης | σοκολατοπιτα χωρις αυγα | χοιρινό με πράσα λεμονατο | χορτοφαγικη dukan | μπομπα συνταγη αργυρω | αργυρω ρεβυθια | κοτοπουλο με μουσταρδα ακης | σεφταλια μαγειρεμα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μπισκοτο βραστα

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Βίντεο με 9 απλά μυστικά για να ψήσετε την[...]

By Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Video, καθημερινές συνταγές, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, πρωτες υλες July 28, 2014 Τι πιο απλό απ’ το να θέλει κανείς[...]

Πηγή: caruso.gr
ΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ! // ARISTA DI MAIALE[...]

ΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ! Το ψητό έχει την τιμητική του στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια. Εδώ που τα λέμε είναι ένα ξεκούραστο φαγητό, που δίνει στην νοικοκυρά τον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Η αναπάντεχη τεχνική για την τέλεια πανσέτα |[...]

Η τέλεια καραμελωμένη πανσέτα όπου το λίπος έχει μειωθεί, χρυσίσει και είναι ελαφρά τραγανό, η σάρκα είναι καραμελωμένη απ’ έξω, αλλά παραμένει εσωτερικά[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr
Διασχίζοντας τη Πίνδο με Ducati, 36 χρόνια μετά[...]

36 χρόνια πριν Τον Αύγουστο του 1983 στη ζηλευτή ηλικία των 24 χρόνων, μαζί με τον φίλο μου Βασίλη Χαρίτο διασχίσαμε την οροσειρά της Πίνδου με δυο[...]

Πηγή: caruso.gr
Πόσα είδη πιπεριού υπάρχουν και πώς τα[...]

«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Η επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Στα δύο προηγούμενα άρθρα εστιαστήκαμε, στο Α’ Μέρος να αναδείξουμε την σημασία της φυσιολογίας του υλικού μας, παρουσιάσαμε τις σημαντικές χημικές αντιδράσεις[...]

Πηγή: caruso.gr
ΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ! // ARISTA DI MAIALE[...]

ΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ! Το ψητό έχει την τιμητική του στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια. Εδώ που τα λέμε είναι ένα ξεκούραστο φαγητό, που δίνει στην νοικοκυρά τον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το Σιτεμένο κρέας & όλα όσα πρέπει να[...]

Το σίτεμα του κρέατος είναι μια γαστρονομική κατάκτηση που ως τάση άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα μόλις τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίζοντας όμως ουσιαστικά[...]

Πηγή: caruso.gr
ψήσιμο κρέατος – μυστικά: η διαφορά στις[...]

Ως παιδί –διόλου γενικώς δύστροπο– βαριόμουν και αρνιόμουν την ταλαιπωρία να μασήσω σκληρό κρέας. Ο κόπος των σιαγόνων φάνταζε μεγαλύτερος από την απόλαυση[...]

Πηγή: pandespani.com
Χοιρινές μπριζόλες με αντίδια

Υλικά 4 μπριζόλες 1 κιλό αντίδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μάτσο μεγάλο σέλινο ή δυο μικρά αλάτι , πιπέρι λάδι 2 λεμόνια ένα κρασοπότηρο κρασί λευκό (αρετσίνωτο)[...]

Πηγή: greekmasa.gr
σπαλομπριζόλας άπαντα: μέρος Δ’ - ψήσιμο στα[...]

Στη Μπαρμπεκιούπολη τα Σαββατοκύριακα μέσα από κήπους, ακάλυπτους και βεράντες βγαίνουν καπνοί και μυρωδιές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Οι μάχες μεταξύ[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαλομπριζόλα - άπαντα: μέρος E’ - ψήσιμο στο[...]

Η μπριζόλα είναι το κατεξοχήν αγαπημένο φαγητό των ανδρών που σέβονται τα παντελόνια που φοράνε. Μέχρι και ανεπίσημη γιορτή Steak & BJ day (για την οποία θα[...]

Πηγή: pandespani.com
η τέλεια μπριζόλα στα κάρβουνα | Caruso.gr

Στη Μπαρμπεκιούπολη τα Σαββατοκύριακα μέσα από κήπους, ακάλυπτους και βεράντες βγαίνουν καπνοί και μυρωδιές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Οι μάχες μεταξύ[...]

Πηγή: caruso.gr
Μαλακή και ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι |[...]

Η μπριζόλα είναι το κατεξοχήν αγαπημένο φαγητό των ανδρών που σέβονται τα παντελόνια που φοράνε. Μέχρι και ανεπίσημη γιορτή Steak & BJ day (για την οποία θα[...]

Πηγή: caruso.gr
Το κρητικό «βρώμικο»: πατάτες με γραβιέρα και[...]

Η συνταγή που θα διαβάσετε σήμερα είναι μια αντίδραση στις προτηγανισμένες πατάτες με τη σος και το μπέικον από πάνω, τις λεγόμενες special, που σερβίρονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ MAILLARD  ♦♦  LA REAZIONE MAILLARD

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ MAILLARD Σήμερα θα μιλήσουμε πάλι για χημεία ... Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει ποτέ για την αντίδραση Maillard (Μαγιάρ). Και όμως! Πρόκειται για μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ασκόλυμπροι (σκόλιαμπρα) λαδολέμονο

Πως τα αγαπάω αυτά τα χόρτα!!!! Αν τα δείτε στη λαϊκή μην τα αγνοήσετε !! Κάντε το επειδή απλά σας το λέω!!!Δεν έχετε ιδέα τι χάνετε! Πάλι φέτος μόλις τα είδα[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Spare ribs, Back ribs και άλλα χοιρινά παϊδάκια[...]

Spare ribs, Baby Back ribs, Rib Tips, St.Louis και άλλα χοιρινά παϊδάκια Είναι όλα τους χοιρινά παϊδάκια, μοιάζουν στο στιλ, αλλά δεν είναι ίδια. Παρότι άπαντα[...]

Πηγή: pandespani.com
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ MAILLARD  ♦♦  LA REAZIONE MAILLARD

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ MAILLARD Σήμερα θα μιλήσουμε πάλι για χημεία ... Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει ποτέ για την αντίδραση Maillard (Μαγιάρ). Και όμως! Πρόκειται για μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy