Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, έχουμε δοκιμάσει έστω και μία φορά ένα νόστιμο χάμπουργκερ. Όσο για τα παιδιά μας, αν ήταν δυνατόν θα τα έτρωγαν κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας: 800 γρ. (κατάλληλο για ρολό ή κιλότο) κομμένο από τον κρεοπώλη σε ορθογώνια φέτα σπανάκι: 500 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 2 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μπούτι χοιρινό: 1 (2 έως 2 1/2 κιλά) μουστάρδα: 2 κουταλιές κονιάκ: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη γέμιση ζαμπόν[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grμεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]
Πηγή: cooktherapy.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑυτή είναι μία συνταγή που την είχα φτιάξει παλιά σε κάποιο τραπέζι και μου άρεσε πολύ! Θεωρώντας ότι στέκεται σε γιορτινό τραπέζι την μοιράζομαι μαζί σας.[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο ρολό κιμά στο φούρνο είναι ένα κλασικό φαγητό που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές παραλλαγές. Χθες εκεί που σκεφτόμουν πως να μαγειρέψω τον κιμά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια ιδιαίτερη συνταγή , δοκιμασμένη και φανταστική. Υλικά: 1 γαλοπούλα γύρω στα 4 1/2-5 κιλά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο 1/2[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΠράσο, κιμάς και μπεσαμέλ.. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για μια νόστιμη αφράτη γέμιση; Μια πίτα, που συνοδευμένη από μια σαλάτα γίνεται πλήρες γεύμα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 500gr κιμάς μοσχαρίσιος 2 αυγά 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη 5 κουταλιές σούπας φρυγανιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚλασσική συνταγή, διαχρονικό πιάτο αλλά και πεντανόστιμο! Ένα φαγητό που μικροί και μεγάλοι δεν αρνούνται ποτέ, χειμώνα ή καλοκαίρι, που δεν λείπει σχεδόν από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες (τρανς, σπάλα, μπούτι ή στρογγυλό) 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 200-230 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Το γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr