Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 2 λουκάνικα από τα οποία έχουμε αφαιρέσει την πέτσα 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 150γρ λευκό κρασί ½ φλιτζάνι μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοσχαρίσια φιλετάκια με ταλιατέλες και Philadelphia. Μια υπέροχη συνταγή από το Philadelphia και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Μπείτε στο myphiladelphia.gr για[...]
Φτιάχνουμε πλούσιες και πρωτότυπες σαλάτες: ο Καϊρης Δανιόλος και ο Chef του Φρέντυ Ντεμέτια μαγειρεύουν πράσινη σαλάτα με μελένια βινεγκρέτ και παγιάρ[...]
Εδώ είμαστε και πάλι,με νέες ιδέες για το καθημερινό σας τραπέζι.Σήμερα σας έχουμε μια ακόμη ''έκπληξη''. Προσθέσαμε στο μενού μας...την ''Λιχουδίτσα''!!! Τι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr241 ημέρες και σήμερα χωρίς νέα ανάρτηση, όπως με ενημερώνει το facebook . Δυστυχώς για το Olives and Olive , ευτυχώς για εμένα, οι μέρες μου κυλούν όμορφα και[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΚαι επιτέλους φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2015,τον Δεκέμβρη! Τα σπίτια μας στρώθηκαν, στολίστηκαν και περιμένουν με χαρά την νέα χρονιά. Οι περισσότερες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα σας! 22 Σεπτεμβρίου... φθινοπωρινή ισημερία και πρώτη, επίσημη μέρα του Φθινοπώρου! Τα χρώματα του άγγιξαν πια την πόλη αν και τα δέντρα δεν θέλουν να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr Είμαστε ήδη στην δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη και μας φαίνεται πως πέρασε πάρα πολύ γρήγορα ο καιρός! Θα έρθουν γρήγορα οι γιορτές και πολύ σύντομα και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη... καλέ πως πέρασε αυτός ο μήνας, ούτε που τον καταλάβαμε!! Μας αποχαιρετά με δυο μεγάλες γιορτές (του Αγίου Δημητρίου και την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣτα προηγούμενα δύο άρθρα, είδαμε την ανάγκη που γέννησε την ιδέα της τυφλής γευστικής δοκιμής και την έρευνα σε παραδοσιακές συνταγές Μπολονιέζ, στο Α’ μέρος,[...]
Πηγή: caruso.gr1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει και να θερμανθεί καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μπέικον. 2. Αλατοπιπερώνουμε τα χοιρινά[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γραμ μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του[...]
Πηγή: cooktherapy.gr200 γρ. χοιρινά φιλετάκια από ψαρονέφρι κομμένα και χτυπημένα ελαφρά (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει για εσάς) 80 γρ. μαργαρίνη 100 γρ. μπέικον[...]
Πηγή: cookpad.com/gr