μυζηθρόπιτα | φακες συνταγη | sokolatakia | ντιπ | γλυκό καρπούζι | συνταγές για κοτόπιτα | συνταγη για κοτοπιτα | συνταγές με σολομό | κρεμα βανιλια | μανταρινι λικερ | συνταγη για σουφλε σοκολατας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κεμπαπ μοσχαρι

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ[...]

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Πως να περιγράψω την νοστιμιά αυτού του πιάτου! Απλό, λιτό αλλά απίστευτα γευστικό! Ετοιμάζεται πολύ γρήγορα και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
CAVOLO NERO

CAVOLO NERO Το cavolo nero είναι ενα λαχανικό που κανονικά δεν κυκλοφορεί στη Ελλάδα. Το βρήκα όμως στην λαϊκη της γειτονιάς μου και δεν πίστευα στα μάτια μου[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) ♦♦ RISO PILAV ALLE[...]

ΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ  ♦♦  PENNETTE ALLA VODKA

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ  ♦♦  PUREA DI SEDANO RAPA

ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ Ενας νόστιμος πουρές με την χαρακτηριστική γεύση και το άρωμα του σέλινου. Η γεύση του μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο έντονη,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ♦♦ CRESPELLE O[...]

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ ♦♦ SOTTACETO[...]

ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ Ανάμεσα στις διάφορες σάλτσες που έφτιαξα φέτος το φθινόπωρο (και που δεν πρόλαβα να τις δημοσιεύσω όλες...) δοκίμασα και ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
MUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ)  ♦♦  MUALLE

MUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ) Το mualle (μουαλέ) είναι ενα ιδιαίτερα εύγευστο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Ασυνήθιστο πάντρεμα της μελιτζάνας με τις φακές,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) ♦♦ LIMONI SOTTO[...]

ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ ♦♦ PENNE CON[...]

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ[...]

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ♦♦ PRASSOSELINO : PORRI AL SEDANO[...]

ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ[...]

BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : PICI ALL'[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ  ♦♦  SALSA AL PREZZEMOLO

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ Απο σήμερα και μέχρι και την παραμονή του Πάσχα, θα σας παρουσιάσω μερικές σαλάτες, τις οποίες μπορείτε να παρουσιάσετε και στο πασχαλινό σας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE : ΛΑΧΑΝΙΚΑ[...]

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ♦♦[...]

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy