μπισξοτα cooktime | μπουγιουρντι ακης | σαρδελα σαγανακι | κοπανακια κοτοπουλου ακης | γιαουρτλου ακης | κοτοπουλο με ασπρη σαλτσα αργυρω | συνταγες γλυκων με μπισκοτα | τρουφακια σοκολατας με παντεσπανι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις αμαρανθο φαρφαλε

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρωματικό τας κεμπάπ

1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένι, σπάλα, ελιά) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ντοματοπελτές 5 κ.σ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1-2 φύλλα δάφνης 3-4 κόκκοι[...]

Πηγή: cooklos.gr

Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Χουνκιάρ μπεγιεντί από την Πόλη | Συνταγή |[...]

1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ 3/4 φλ.[...]

Πηγή: argiro.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
Η τε-λει-ό-τε-ρη συνταγή για το αυθεντικό[...]

Υλικά 500 γρ. κιµάς αρνίσιος, κατά προτίµηση από σπάλα 500 γρ. κιµάς µοσχαρίσιος, κατά προτίµηση από λάπα 1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι, τριµµένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ♦♦ SPALLA DI ΜΑΝΖΟ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ Τωρα τι ειναι πιο σωστο, να το πουμε τας κεμπαπ η κοκκινιστο? Ειναι εξ'ισου δημοφιλες και με τα δυο του ονοματα, αν και το τας κεμπαπ,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Χοιρινά κεμπάπ σε καλαμάκια

Εύκολα, λαχταριστά και με υλικά της επιλογής μας. Συνοδεύουμε με ζεστές πίτες και ντοματοκρεμμυδομαϊντανά. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες : για 4-6 άτομα.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Η τε-λει-ό-τε-ρη συνταγή για το αυθεντικό[...]

Υλικά500 γρ. κιµάς αρνίσιος, κατά προτίµηση από σπάλα500 γρ. κιµάς µοσχαρίσιος, κατά προτίµηση από λάπα1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι, τριµµένο1 σκελίδα σκόρδο,[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Αρνί τας κεμπάπ

Υλικά 1 1/2 κιλό αρνί, κατά προτίμηση σπάλα 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3-4 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Εδω θα μάθετε τα πάντα για το κιμά!

Eύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Χοιρινά κεμπάπ σε καλαμάκια

1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά -[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αρνίσια κεμπαπάκια με Τούρκικη προέλευση

Το επιλέγουμε στα σουβλατζίδικα, το γευόμαστε, το λατρεύουμε, μοιάζει με μπιφτέκι αλλά είναι διαφορετικό και θέλουμε να μάθουμε να το φτιάχνουμε στο σπίτι μας[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Τας κεμπάμπ

Όταν αναφέρομαι σ’ αυτό το φαγητό, έρχονται πάντα αναμνήσεις από το πατρικό μου σπίτι. Άλλωστε στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια, πολλά από τα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
~ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ (TAS KEBAP) ~

Πρώτη και ίσως τελευταία συνταγή για τον Αύγουστο, ένεκα της επικείμενης αναχώρησης για τα πάτρια εδάφη (πλέον). Ίσως βέβαια μου κάνουν καμιά έκπληξη τα[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Τας κεμπάπ-γιαουρτλού

Τας-κεμπαπ με γιαούρτι-μία διαφορετική πρόταση του κλασσικού κοκκινιστού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κg. μοσχάρι (σπάλα) 2 ντομάτες μεγάλες κόκκινες 2 πράσινες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κιμάς - είδη - τρόποι μαγειρέματος

Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μερακλίδικα κεμπάπ με τριών λογιών κιμάδες,[...]

Τέτοιο κεμπάπ δεν έχετε ξαναφάει! Bonus: το ντιπ γιαουρτιού για να τα συνοδεύσετε! Συνταγή : Νίκη Χρυσανθίδου & Νένα Ισμυρνόγλου (Ντιπ Γιαουρτιού) Μερίδες[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy