ρεβυθια ακης | συκωτι μοσχαρισιο τηγανιτο αργυρω | σοκολατακια ευκολα αργυρω | αμυγδαλωτα νηστισιμα | βακαλάος στο φούρνο αργυρω | λουκανικοπιτα με σφολιατα αργυρω | πορτοκαλοπιτα παρλιαρου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Calzoncelli τρούφας με βούτυρο και φασκόμηλο

Υλικά (για 4 άτομα): Για την πάστα : 500 γρ. αλεύρι 4 αβγά 1 πρέζα αλάτι. Για την γέμιση: 200 γρ. κρέας ελαφιού 100 γρ. στήθος πάπιας 1 καρότο [...]

Πηγή: greekcook.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : PICI ALL'[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Φιλέτα πάπιας α λ’ οράντζ

Υλικά (για 6 άτομα) 6 ωραία πορτοκάλια καλά ξεπλυμένα και στεγνωμένα, 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350-400 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος[...]

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Η γενιά του 50, 60 και 70

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Ζυμαρικά με Πικάντικες Γαρίδες Cajun

Ζυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Οι χρυσές εφεδρείες της κουζίνας

Οι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λάχανο Κόκκινο

Με αυτό το λάχανο συνοδεύσαμε την πάπια με πορτοκάλι. Υλικά 1 μικρό κόκκινο λάχανο 1 ξερό κρεμμύδι 1 κουταλιά σκούρα ζάχαρη 1/3 φλιτζ λάδι Αλάτι πιπέρι 1[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της,[...]

Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζεστή σαλάτα με κόκκινο λάχανο και κάστανα

Υλικά (για 6 άτομα) 500 γρ. κάστανα βρασμένα (ή έτοιμα προβρασμένα) 1 κόκκινο λάχανο (περίπου 750 γρ.) 125 γρ. λίπος πάπιας ή βούτυρο 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κοπή πίτας του Sin Radio

Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος α’)

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ!!!

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Φιλέτο Tres chic

Για μία εξαιρετική περίσταση σαν αυτή της γιορτής του έρωτά σας (αλλά και για άλλες εξ’ ίσου μοναδικές) ένα πιάτο ακριβό στην προετοιμασία του, αλλά με[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γκρέιβι, νόστιμη σάλτσα ψητού

[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy