κρεμα βανιλια παρλιαρος | μανιταροσουπα βεφα | σουπα λαχανικων αργυρω | ψωμακια για σαντουιτς αργυρω | κεικ πορτοκαλι μπαρμπαριγου | μανιταρια φουρνου συνταγες | γλυκο κυδωνι βεφας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ταμπασκο καλαμαρι

Βρέθηκαν 185 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πρωτοχρονιάτικο μενού 2012

Τώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Πως να οργανώσετε μια επιτυχημένη

Εγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Μην πετάξεις τίποτα!

Τι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Καπόνι γεμιστό

Το γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Κιμαδό-τάρτα, για να ξεμπερδεύουμε ...

Και όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις έτσι στα γρήγορα…που ξεσπάς; Και το κυριότερο, πως ξεμπερδεύεις με τους «δύσκολους» της παρέας; Μια είναι[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Ζεστή σαλάτα με κόκκινο λάχανο και κάστανα

Υλικά (για 6 άτομα) 500 γρ. κάστανα βρασμένα (ή έτοιμα προβρασμένα) 1 κόκκινο λάχανο (περίπου 750 γρ.) 125 γρ. λίπος πάπιας ή βούτυρο 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ιρλανδέζικο με λουκάνικα και πατάτες

1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 6 λουκάνικα Κοζάκικα με πάπρικα 4[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Χρυσοί Κανόνες για να Φτιάξετε την Τέλεια[...]

Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και  βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]

Πηγή: funkycook.gr
Υπάρχουν κι άλλοι σαν και μένα, έτσι δεν είναι;

Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Γύρω από το καμινέτο 2

FONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Η ΠΑΤΑΤΑ αλλιώς...

Την συγκεκριμένη συνταγή την είδα στο "ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ" , την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Την παρουσίαζε ένας προχώ τύπος. Με το που την είδα ενθουσιάστηκα γιατί[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Χοιρινές μπουκιές με κόλιαντρο και καλαμπόκι

Μοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Κοκορέτσι στη σούβλα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Σνίτσελ αλά κρεμ

Το φαγάκι αυτό το έχω συνδυάσει με Σαββατιάτικα μεσημέρια, τότε που μπορούμε να βρεθούμε όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι και να το απολαύσουμε. Τρυφερά[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy