Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr2 φύλλα ζύμη για πίτσα της alfa 1 κρόκο αυγού 1 κουταλιά σουσάμι – μαυροσίσαμο Λίγο τριμμένο τυρί Για τη γέμιση 250 γραμ. ανάμεικτα τυριά (διαλέξτε ανάμεσα σε[...]
Πηγή: argiro.grΑπό την αλλαντοποιία Στρεμμένου κυκλοφόρησε προσφάτως μετά από δοκιμές χρόνων ένα νέο σαλάμι αέρος φυσικής ωρίμασης από μαύρο χοίρο. Το κρέας προέρχεται από τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr