Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 139 συνταγές
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει, κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρ ι! Την κότα υποτίθεται και όχι την κατσαρόλα μου στην οποία και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Σήμερα και αύριο θα κάνουμε μ ια εκδρομούλα στα ... "πάτρια εδάφη" του γαμπρού μου. Στο Μέτσοβο, όπου έχω πάει αρκετές φορές και κάθε φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 1 κιλό μοσχάρι μπούτι ½ κιλό μακαρόνια ½ κιλό ντομάτες ώριμες 3-4 κρεμμύδια 3-5 σκελίδες σκόρδο 300gr κεφαλογραβιέρα 1 φύλλο δάφνης Διάφορα μπαχαρικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό χοιρινό, από σπάλα 1 κιλό άντερα αρνίσια 1 μπόλια αρνίσια αλάτι πιπέρι σκόρδο ρίγανη πάπρικα ελαφρώς καυτερή Αφού κόψουμε το χοιρινό σε μέγεθος[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κόκκορας όχι πολύ μεγάλος (1,5-2 κιλά) 1 ποτήρι νερού λάδι 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί 2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους 4 σκελίδες σκόρδο 1 κουτί συμπυκνωμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η γιαγιά μου η Κρυσταλλία και μου είπε οτι την φτιαχνουμε πολύ στην Αχαΐα. Οταν στο κτήμα της, τότε που ηταν παιδάκι και είχαν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Δεν πειράζει να γεννηθείς στην αυλή με τις πάπιες, αρκεί να εκκολαφθείς απ’ το αβγό ενός κύκνου” Hans Christian Andersen Ο άνθρωπος τρέφεται με[...]
Πηγή: pandespani.comΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΤσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grShepherd’s pie: η νόστιμη κρεατόπιτα με αρνί και Cottage pie η αντίστοιχη με μοσχαρίσιο κρέας. Το περίσσευμα του φαγητού σε καινούργιο, κόμφορτ πιάτο. Πίτα του[...]
Πηγή: pandespani.comΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grΚοκκινιστά αμελέτητα Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 3 κ.σ. ελαιόλαδο ή λαρδί 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4[...]
Πηγή: kouzzzina.grΝα 'ναι καλά όλοι οι φίλοι και συγγενείς που μένουν σε επαρχία και κάθε φορά που μας επισκέπτονται μας φέρνουν το κάτι τις μας, γιατί οι καιροί που ζούμε έχουν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr