Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 134 συνταγές
1 Λαγός του 1 κιλού 250γρ. μανιτάρια 250γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 κρεμμύδι 1 λεμόνι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κούπα ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣήμερα ξεκινούν τα νέα επεισόδια του Chef στον αέρα για φέτος! Δείτε σήμερα τον Chef Ανδρέα Λαγό και τη ν μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου από την Καρδίτσα να[...]
Φτιάχνουμε συνταγές για μπουφέ με την σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη . Δείτε τη συνταγή για τη σούπα κάστανο με κρέμα μανιταριών που σερβίρεται σε σφηνάκι και την[...]
‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν θέλουν να σε περιποιηθούν εξαιρετικά στην Κρήτη, το τραπέζι περιλαμβάνει λαγό!!! Η συνταγή που ακολουθεί είναι της συνυφάδας μου φυσικά, που μοιράζεται[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr"Ζούγκλα του Αμαζονίου" αποκαλούσε ο μακαρίτης καλός μας γείτονας τον κήπο του πατέρα μας εξαιτίας της ποικιλίας και του πλήθους της πανίδας που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 λαγός 400γρ. φασόλια 1 ποτήρι λευκό κρασι 2 κουταλιές ξύδι 3 σκελίδες σκόρδου 3 κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 καυτερή πιπεριά τσίλι λάδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Ανδρέας Λαγός είναι όλο πρωτότυπες ιδέες. Δοκιμάστε αυτό το Λαχματζούν με μάραθο και καλαθάκι Λήμνου και θα καταλάβετε! Χρόνος Προετοιμασίας 20' ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]
Πηγή: loukoulos.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαγός κρασάτος, όπως στην Κρήτη. Συνταγή από http://bettyscuisine.blogspot.com Τι χρειαζόμαστε: 1 λαγός ή 2 μπούτια λαγού 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3 φλιτζανια του τσαγιου κοκκινο κρασι 1 φλιτζανι οχι καλα γεματο ξιδι δυνατο 1/4 του φλιτζανιου λαδι 2 μετρια κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κιλά, σε μερίδες, Λαγός 1/2 κιλό καθαρισμένα Κάστανα 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου 1/4 κούπας Βούτυρο 1/4 κούπας Λάδι 1/4 κούπας Αλεύρι Αλάτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 4 μπούτια λαγού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα λάδι 1 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1 κούπα ζωμό κρέατος 3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα 1/2 κιλό μανιτάρια[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή Ανάσταση πέρασα να σας πω, με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ κι ΕΥΤΥΧΙΑ για όλο τον κόσμο... Εύχομαι να περάσουμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται, με ανθρώπους που αγαπάμε και[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr