Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 247 συνταγές
Ζουμερό και μυρωδάτο αρνίσιο μπούτι στο φούρνο με δενδρολίβανο και σκόρδο. Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται άμεσα να υποκύψεις στην εκτέλεση[...]
Πηγή: pandespani.com0,5 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες 2 πατάτες κομμένες κυδωνατες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα φαγητό ουγγρικής προέλευσης. Πλούσιο και χορταστικό, ειδικά για το χειμώνα! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 kgr χοιρινή σπάλα σε κύβους μπουκιάς, χωρίς κόκαλα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχο, αυθεντικό Γλυκόξινο χοιρινό να γλείφετε και τα δάχτυλα σας. Η διασημότερη συνταγή της Κίνας, αυτή που λατρεύουν Ευρωπαίοι και όχι μόνο, αποκαλύπτεται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάξτε τον δικό σας παστουρμά. Θέλει χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Δείτε κάτω τα υλικά που χρειάζονται. Τι χρειαζόμαστε: 1 κομμάτι κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια μυρωδιά!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. αλεύρι (ή κορν φλάουρ) 1/3 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕαν θελετε να κανετε ενα ξεχωριστο γευμα, ιδου. Τι χρειαζόμαστε: 800γρ. σπαλα αρνιου 50γρ. κρεμμυδια 150γρ. καροτα 1 κλωναρι σελινο 1 κουταλια αλευρι 1 μηλο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα σας! Τσικνοπέμπτη σήμερα, μέση της Κρεατινής εβδομάδας και παρά τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά, καλό είναι να προσπαθήσουμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο αστείο είναι ότι διάλεξα να γράψω ως πρώτη συνταγή για ένα φαγητό που δε μας έχει μαγειρέψει ποτέ η μητέρα μου. Ίσως γιατί μέχρι κάποια ηλικία δε θα το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕυγενές χειμωνιάτικο πιάτο, για ρομαντικές καταστάσεις... Τι χρειαζόμαστε: 1 χοιρινό φιλέτο ~400γρ 300γρ κάστανα 1 ξινόμηλο 1κ.σ. βούτυρο 1κ.γ. ζάχαρη καστανή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμά ανάμεικτο 1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο 4 κ.σ. σκορδόλαδο 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. κύμινο 2 πρέζες μπαχάρι 2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία πεντανόστιμη συνταγή, με φρέσκο κατσικάκι στο φούρνο με μουστάρδα και πορτοκάλι, σερβιρισμένο με δύο σάλτσες. Μία σάλτσα ψητού, και μία σάλτσα τυριού με[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΤο φαγητό αυτό το δοκίμασα σ’ ένα γαλλικό εστιατόριο στην Αγγλία, πριν από 16 χρόνια και με είχε ενθουσιάσει! Μου το θύμισε τις προάλλες η κουνιάδα μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία συνταγή με αρωματικές μπριζόλες που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι 150 γρ. χοιρινό λίπος 1 αυγό για το άλειμμα αλάτι Για τη γέμιση 300 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 150 γρ. ζαμπόν 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕύγευστο και ευπαρουσίαστο, για προσεγμένα δείπνα... Τι χρειαζόμαστε: 1 κ. ψαρονέφρι 500γρ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (χωρίς κουκούτσι) 500 ml μαυροδάφνη 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (για 6 άτοµα) 6 κότσια χοιρινά, 700 γρ. περίπου το καθένα (το κοµµάτι κάτω από το γόνατο των µπροστινών ποδιών), ½ φλ. απλό αλεύρι, 1 κοφτή κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι η παραδοσιακή συνταγή της Μυκονιάτικης κρομμυδόπιτας! Συνήθως σρβίρεται σε πανηγύρια. Νοστιμότατη!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: Μισό κιλό αλεύρι. Ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr