Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 5 ) 2 κιλά λαγός 1/2 κιλό καθαρισμένα κάστανα 1/2 κιλό κρεμμυδάκια 1/4 φλ. βούτυρο 1/4 φλ. λάδι 1/4 φλ. αλεύρι αλάτι πιπέρι Για την μαρινάτα :[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά ξύδι 3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί 1 1/2 κούπας λάδι αλάτι 3 φύλλα δάφνης 6-8 κόκκοι μπαχάρι 6-8 κόκκοι[...]
Πηγή: yumyum.grΔιασκευή από μακεδονίτικη συνταγή. Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός κομμένος σε μερίδες 2/3 φλιτζ. ξίδι από κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. Μαυροδάφνη 1 πιπεριά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μέτριος λαγός 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 300 γρ. μανιτάρια ολόκληρα 1 κουταλιά βούτυρο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι Για τη μαρινάδα 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 λαγός (1 κιλό) 1 και 1/2 κιλά κρεμμύδια 1 κεφάλι σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας πάστα διαλυμένη με 1 ποτήρι νερό 1[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr"Ζούγκλα του Αμαζονίου" αποκαλούσε ο μακαρίτης καλός μας γείτονας τον κήπο του πατέρα μας εξαιτίας της ποικιλίας και του πλήθους της πανίδας που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΚουνέλι σε σάλτσα λαγού, και όχι, μην μπερδευτείτε με το γνωστο λαγωτό που γίνεται κατά τόπους και ειδικά στην Αρκαδία με διάφορα κρέατα. Δεν βάζουμε κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 λαγός 400γρ. φασόλια 1 ποτήρι λευκό κρασι 2 κουταλιές ξύδι 3 σκελίδες σκόρδου 3 κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 καυτερή πιπεριά τσίλι λάδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]
Πηγή: loukoulos.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία συνταγή σκέτο όνειρο, φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.gr