Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤελευταία εβδομάδα του Ιουλίου,τελευταίο μενού για αυτή τη σεζόν!!! Καιρός να ξεκουραστούμε κι εμείς λιγάκι(καιρός ήταν) και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά για πάνω από 10 άτομα 1 συσκευασία φύλλο κανταϊφι 300γρ. τυριά που λιώνουν τριμμένα 200γρ. μπέϊκον ή καπνιστό ζαμπόν ή λουκάνικα 250γρ. μανιτάρια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 700 γρ. κιμά 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο κυβάκια 1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και χονδροκομμένες 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟρίστε 5 λόγοι για να πείτε όχι στα σφολιατοειδή: 1) Περιέχουν τουλάχιστον 20-30% ζωικό ή φυτικό βούτυρο και η γέμιση τους μόνο άπαχη δεν είναι (τυρί φέτα,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ διατροφή που ακολουθούν οι μοναχοί του Αγίου Όρους είναι απλή, νόστιμη και πέρα ως πέρα υγιεινή . Βασισμένη σε αγνά υλικά, που διαθέτει σε αφθονία η ελληνική[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ ξενώνας Ανέμη στα Κάτω Πεδινά στο Ζαγόρι έγινε για πέντε μέρες, στη διάρκεια των εορτών, το σπίτι μας. Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “σπίτι μας” τυχαία,[...]
Πηγή: caruso.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚοτοκροκέτες This entry was posted in ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΠΙΤΕΣ - ΤΑΡΤΕΣ on 18/03/2014 by roula. Υλικά για 4 μερίδες: 1/2 δόση μπεσαμέλ σφιχτή (δες συνταγή για[...]
Πηγή: easykuzina.grΕνώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το περιεχόμενο μιας πίτας εξαντλείται μεταξύ κρέατος, πουλερικών, λαχανικών και φρούτων, οι ακόλαστες γαστριμαργικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα λατρεμένα μας κεφτεδάκια σε καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστή και χορταστική. Φτιάχνουμε πολλά κεφτεδάκια, τα τηγανίζουμε κι όσα δεν καταναλώσουμε τη μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr