μηλοπιτακια παρλιαρος | κανελονια με κιμα βεφα | σουπα λαχανικων απλη | πανσετες στο φουρνο | συνταγες για νοστιμα σαντουιτς | καβουροσαλατα με σως μαγιονεζα | συκωτακια πουλερικων τηγανια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρφι ακτινιδια αμυγδαλοψιχα

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Οβελίας και Κοκορέτσι

Μύρισε το Πάσχα με τις προηγούμενες αναρτήσεις και επειδή για μένα ελληνικό Πάσχα, πέραν του θρησκευτικού περιεχομένου, σημαίνει άνοιξη, εξοχή, οβελίας και[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr

Σπλήνα γεμιστή στο φούρνο της Σοφίας

Ένα ασυνήθιστο φαγητό για τους λάτρεις της σπλήνας και περισσότερο γι αυτούς που έχουν χαμηλό αιματοκρίτη και δεν τους αρέσει και τόσο. Μια δοκιμή θα σας[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
σπλήνα γεμιστή ‘merakli – merakli’ -[...]

Μεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]

Πηγή: pandespani.com
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Σωστή διατροφή και ιατρικά προβλήματα στις[...]

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αρκετοί γονείς και νέοι σπεύδουν στο ιατρείο αναζητώντας την ιατρική ενίσχυση του οργανισμού κατά την διάρκεια των εξετάσεων και της[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τζιγεροσαρμάδες με κρέμα γιαουρτιού (Παπούδα)

Υλικά: 1 αρνίσια ή κατσικίσια συκωταριά 2 σκέπες (ή αλλιώς μπόλιες)αρνίσιες ή κατσικίσιες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες 1 μέτριο ξερό[...]

Πηγή: sintagesmamas.com/
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η Κέρκυρα και η παστιτσάδα

Καλώς σας βρίσκω πάλι. Το ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα , ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα και τελείωσε την Πέμπτη το απόγευμα. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Σπλήνα γεμιστή

Η φωτογραφία βέβαια είναι απο τη πέρσι το Πάσχα που έκανα αυτό το πιάτο. Ιδιαίτερος μεζές φίλοι μου, θα το κάνω και φέτος μαζί με τους τζιγεροσαρμάδες. Όπως[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
Παραδοσιακό Βολιώτικο Μπουμπάρι

Είναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
τρίπα φιορεντίνα - ο πρέσβης κοκκινιστός πατσάς[...]

Ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy