Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Όταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 11/06/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Χοιρινά παϊδάκια με γλυκιά κινέζικη σάλτσα Μια εύκολη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΤο μυστικό μπορεί να είναι στο ψήσιμο αλλά πίστεψέ με είναι και στη μαρινάδα. Τα σούπερ κρέατα που τρως στα high εστιατόρια και παθαίνεις πλάκα δεν είναι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό 1 κιλό χοιρινό από λαιμό 1 κύβο ζωμό κότας Maggi 1 λίτρο νερό 1-2 κ.γ. μπούκοβο ½ φλιτζ. αμύγδαλα χωρίς φλούδα ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια το φυστικοβούτυρο σοκολάτας 1-2 κ.γ. μπούκοβο ½ φλιτζάνι αμύγδαλα χωρίς φλούδα ½ φλιτζάνι φυστίκια (peanuts) χωρίς φλούδα ¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο σε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Γέμιση 2 ψιλοκομμ. κρεμμύδια ξερά που τα σοτάρω με λίγο λάδι, όπου προσθέτω κατόπιν : 300 γραμ. κιμά χοιρινό. Τον σοτάρω με τα προηγούμενα , και[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαραδοσιακό μεσσαρίτικο φαγητό, απαραίτητο στο αποκριάτικο τραπέζι. Είναι ένα παλιό κρητικό έδεσμα, που άλλαξε όνομα στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Δεν ανήκει,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr