Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 135 συνταγές
αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ σύντροφός μου είναι εκείνος για τον οποίο μαγειρεύω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ο Σ αγαπά το καλό φαγητό και σύμφωνα με τον ίδιο, είναι από τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν με ρωτήσετε σε ποιο μαγαζί θα πρέπει να πάτε να φάτε όταν έρθετε στη Ζάκυνθο, θα σας πω ευχαρίστως. Όπως επίσης θα σας πω, πού να ΜΗΝ φάτε. Στο μπλογκ δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 3 ώριμα αχλάδια 150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί 3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες ¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα Μισό ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.gr‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓια 4-6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. πικάντικο λουκάνικο 250 γρ.κόκαλα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΛαχταριστή πρόταση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Συνταγή : Σωτήρης Κοντιζάς Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 ρολό χοιρινό γύρω στα 2 κιλά σε διχτάκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 300 ml λευκό ξηρό κρασί 2 ξυλάκια κανέλας 10[...]
Πηγή: icookgreek.comΠροοίμιο Η πρώτη μου εμπειρία με γίδα βραστή ήταν.... οπτική. Πηγαίναμε με τους γονείς μου στην Τρίπολη, και θυμάμαι μία πινακίδα προς το τέλος του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι μπριζόλες σου παίρνουν ιδιαίτερη γεύση αχλαδιού και φίνας γκοργκοντζόλας. Ένας ακόμη τρόπος να μετατρέψεις το bbq σε gourmet γεύμα... Εύκολη 30 Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά για 4 άτομα 1 αρνίσια σπάλα 2 ρίζες μάραθο 2 κρεμμύδια 4 αχλάδια 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ 2 κ.σ. μέλι 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. μπαχαρικά (κόλιαντρο,[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami